To mål av Dæhli

Uniteds U18-gutter vant 4-2 over Southampton på Carrington i formiddag.

United åpnet meget sterkt hjemme mot serieleder Southampton i U18-lagenes versjon av Premier League.

James Wilson sendte United i ledelsen etter 21 minutter, før Mats Møller Dæhli la på til 2-0 før det var spilt en halvtime.

Southampton kom tilbake med en øyeblikkelig redusering, men rett før pause var Dæhli på pletten igjen.

Med nok en flott avslutning sendte han de røde opp i en komfortabel 3-1-ledelse ved halvspilt kamp.

Etter pause fortsatte United å imponere, og Wilson noterte seg for en ny scoring etter 66 minutter.

Dæhli ble byttet ut til fordel for Kenji Gorre etter 64 minutter, men satte i aller høyeste grad sitt preg på kampen med to mål.

Southampton fikk en redusering på tampen, men United seilte til slutt inn til en komfortabel 4-2-seier.

Med denne seieren rykker United helt opp i ryggen på Southampton, og kun ender ett poeng bak serielederen før elitespillet begynner.

Manchester United U18 4-2 Southampton U18

21. min.: 1-0 Wilson29. min.: 2-0 Dæhli31. min.: 2-1 Ariyibi43. min.: 3-1 Dæhli65. min.: 4-1 Wilson75. min.: 4-2 Colmer

United: Jonny Sutherland; Liam Grimshaw, Declan Dalley, Nicolas Ioannou, Callum Evans; James Weir, Ben Pearson (Joe Rothwell, 68), Jack Rudge (Jack Barmby, 46.), Mats M. Dæhli (Kenji Gorre, 64.); Adnan Januzaj; James Wilson

Uben.innb.: Pierluigi Gollini, Sam Byrne