United sliter på stopperplass, og passende nok imponerte to av våre utlånte midtstoppere på lørdag, og ble kåret til banens beste spillere i hver sin kamp!

Når det er sagt, så ville nok neppe noen av dem vært særlig aktuelle for å starte i søndagens kamp uansett.

Tolv av våre utlånte var i aksjon denne helga.

West Bromwich Albion 1-2 Sunderland

Sunderland klatret opp på playoff etter å ha snudd den viktige bortekampen mot West Bromwich Albion søndag ettermiddag.

Amad Diallo spilte hele kampen for Sunderland, og selv om han ikke noterte seg for målpoeng, så spilte han uansett en ganske god kamp for Tony Mowbrays lag.

Lokalavisa Sunderland Echo gir ham karakteren 7 på spillerbørsen.

Sunderland har fortsatt ikke ting i egne hender, men har nå en brukbar mulighet til å klare en topp seks-plassering med to kamper igjen (enkelte andre lag, som nettopp WBA, har tre kamper igjen).

amadaa
MED I OPPRYKKSKAMPEN: Amad Diallo og Sunderland.

Sevilla 2-1 Villarreal

Sevilla vant 2-1 hjemme mot Villarreal etter at en overtidsscoring sikret seieren.

Alex Telles var tilbake på laget fra start i denne kampen. Han ble byttet ut i det 80. minutt.

Sevilla trenger neppe å bekymre seg for nedrykk mer etter at de lenge var svært svake, og etter ti poeng på de siste fire kampene ligger de nå trygt plassert midt på tabellen.

Birmingham City 0-1 Blackpool

Hannibal Mejbri har fått mindre spilletid de siste månedene for Birmingham, og har ofte kommet inn fra benken heller enn å starte, men her var han tilbake fra start.

Det stod 0-0 da han ble byttet ut i det 65. minutt, og litt etterpå scoret Blackpool kampens eneste mål.

Hannibal fikk karakteren 6 av Birmingham Mail på spillerbørsen, og de trekker frem at han hadde noen brukbare dødballer, og skriver at han «hadde sine øyeblikk».

Birmingham har allerede sikret plassen på nivå to.

hannibal020123
TAPTE HJEMME: Hannibal og Birmingham.

Burnley 1-2 Queens Park Rangers

Opprykksklare Burnley tapte 1-2 hjemme mot nedrykkstruede QPR, som tok et langt steg mot fornyet kontrakt på Turf Moor.

Ethan Laird ble byttet inn til starten av andreomgangen, og samtlige mål kom i den omgangen hvor han var på banen. QPRs første mål kom etter et Laird-innkast Burnley ikke klarte å klarere skikkelig.

Laird ble vraket fra troppen til den forrige kampen mot Norwich, uten at det var noe skadeproblem, så helt 100% har ikke ting fungert med Gareth Ainsworth som har vært QPR-sjef de siste månedene, men her skal Laird ha levert et godt innhopp.

laird011022
VANT: Ethan Lairds QPR:

Preston North End 1-1 Blackburn Rovers

Begge disse Lancashire-lagene kjemper om å komme med i playoff om spill i neste års Premier League, og de ødela vel egentlig mest for hverandre.

Álvaro Fernández spilte hele kampen for Preston. Han var ikke skyld i baklengsmålet på noen måte, og var heller ikke involvert i Prestons utligningsmål på overtid.

Med to kamper igjen så skal det en del til for at Preston skal klare playoff (blant annet på grunn av andre lag som har spilt færre kamper, inkludert nettopp Blackburn), men de har i det minste en mulighet om de vinner sine to siste kamper.

alvaro030922
SPILTE HELE KAMPEN: Álvaro Fernández.

Cheltenham Town 3-1 Forest Green Rovers

Nedrykksklare Forest Green har bare æren igjen å spille for, og det gjaldt ekstra mye i lørdagens kamp siden de møtte Gloucester-rival Cheltenham.

Det ble ikke så mye å glede seg over denne gangen heller, for Cheltenham vant 3-1, og sikret attpåtil plassen i League One.

Charlie Savage spilte fra start, men ble byttet ut i det 41. minutt på stillingen 3-0 til hjemmelaget, i det som ser ut som om det var et taktisk skifte. Ingen god dag for verken Savage eller Forest Green uansett.

savage101222u
BYTTET UT I DEN FØRSTE OMGANGEN: Charlie Savage.

Portsmouth 1-0 Accrington Stanley

Portsmouth vant 1-0 hjemme mot Accrington Stanley i en ikke så spesielt velspilt kamp på Fratton Park.

Di’Shon Bernard har plutselig kommet inn i startelleveren nå, etter å ha vært benket en stund, og han har imponert i de siste kampene.

Lokalavisa gir Bernard karakteren 7spillerbørsen, og gir ham med det banens beste-prisen i samme slengen, og de fastslår at han åpenbart er en spiller med ferdigheter i fleng.

– Sterk og dominerende, og i andre omgangen la han ut på et utrolig løp med ballen i beina da han skapte en sjanse for Lane.

bernt
IMPONERTE: Di’Shon Bernard.

Doncaster Rovers 1-3 Newport County

I en av de minst betydningsfulle kampene i hele det engelske divisjonssystemet denne lørdagen, så endte det 3-1 til Newport County i denne League Two-kampen i Doncaster.

Charlie McNeill spilte fra start, men ble byttet ut i det 53. minutt – før Newport begynte å score målene sine.

En bedre dag for Newport enn for McNeill, altså.

mcneill070423
BLE BYTTET UT: Charlie McNeill.

Walsall 2-3 Salford City

Det har blitt dramatiske avslutninger på en del Salford-kamper i det siste, og det skjedde igjen her. Et Salford med bare ti spillere tok ledelsen i det 88. minutt, men Walsall utlignet til 2-2 på overtid, før Salford City slo tilbake og vant likevel.

Ethan Galbraith kom ikke inn før i det 89. minutt, rett etter at Salford hadde tatt ledelsen, og hadde nok ikke ventet at det ville komme to mål mens han var på banen.

Salford City ligger på sjetteplass i League Two (hvor sjuendeplassen er den siste playoffplassen), men både Bradford og Mansfield på sjuende- og åttendeplassen har like mange poeng (72), og én kamp til gode på Salford. Ammies må med andre ord sannsynligvis gjøre det godt i de to siste kampene for å klare playoff.

Salford City v Northampton Town - Sky Bet League Two
KOM INNPÅ PÅ SLUTTEN: Ethan Galbraith.

St Johnstone 1-1 Hibernian

I den skotske toppdivisjonen endte det 1-1 mellom St Johnstone og Hibernian i en kamp hvor Hibs spilte nesten hele andreomgangen med ti spillere etter en utvisning i det 48. minutt.

Will Fish spilte hele kampen for Hibernian, og midtstopperen imponerte igjen. Edinburgh Evening News gir ham karakteren 8spillerbørsen, best av alle spillerne.

Hibernian ligger på femteplass med fem kamper igjen av sesongen, og er fire poeng bak lokalrival Hearts på fjerdeplassen.

fish180722
KLARER SEG GODT I SKOTTLAND: Will Fish.

Slovacko 1-1 Sparta Praha

Praha-lagene Sparta og Slavia kjemper om seriegullet i den tsjekkiske serien, og lørdag kan det ha vippet i Slavias fordel.

Sparta Praha spilte nemlig bare 1-1 borte mot Slovacko, og siden Slavia Praha vant sin kamp, så overtok de ledelsen to serierunder før slutt.

Matej Kovar stod som vanlig i mål for Sparta Praha, og han har hatt en god sesong, men han vil nok irritere seg over baklengsmålet her. Ballen traff tverrliggeren, før den traff Kovar og gikk inn. Definitivt mer i uflakskategorien enn i tabbekategorien, men det blir likevel stående som et Kovar-selvmål.

kovar150722
GA FRA SEG TO IRRITERENDE POENG: Matej Kovars Sparta Praha.

Ramsbottom United 2-1 Newcastle Town

Ramsbottom rykket ned fra Northern Premier League Division One West (nivå åtte), men avsluttet sesongen med en opptur.

Tom Wooster stod hele kampen i mål for Ramsbottom, og leverte flere gode redninger.

Andre:

• Dean Henderson er skadet (og ville vel kanskje ikke spilt om han var skadefri heller), og gikk glipp av Nottingham Forests bortetap på Anfield.
  • Axel Tuanzebe er også skadet, og var dermed ikke i troppen da Stoke spilte 1-1 borte mot Cardiff City.
  • Shola Shoretire var ubenyttet innbytter da Bolton vant 1-0 hjemme mot Shrewsbury.
  • Ingen av United-spillerne var i troppen da Altrincham spilte 2-2 hjemme mot Torquay, og vi går ut fra at det fort også kan bety at de ikke kommer til å være en del av Altrincham-troppen når sesongen avsluttes neste helg heller.
  • Ondrej Mastny ble sittende på benken da Portadown tapte borte mot Dungannon. Det endte 3-2 til hjemmelaget.
  • Marseille vant på overtid borte mot Lyon etter et selvmål. Eric Bailly ble sittende på benken hele kampen.