Ukraine v England - UEFA Euro 2020: Quarter-final

Tre United-målpoeng da England knuste Ukraina

Harry Maguire headet ballen i mål, mens Luke Shaw hadde to målgivende pasninger (inkludert til Maguire), da England kvalifiserte seg til semifinalen uten store problemer.

Det ble til slutt 4-0 til England, som møter Danmark i semifinalen.

Harry Kane scoret to av Englands mål, Maguire scoret det andre målet, mens Jordan Hendersons fastsatte sluttresultatet til 4-0.

Tidlig ledelse for England

Det tok ikke mange minuttene før England fikk det tidlige målet de åpenbart var ute etter.

Southgates mannskap gikk ut i hundre, og presset Ukraina bakover, og i kampens fjerde minutt kom målet. Raheem Sterling slo en glimrende pasning gjennom til Harry Kane, som lirket ballen forbi den ukrainske keeperen.

1-0 til England, som etter målet roet en hel del ned. Det høye presset forduftet, og engelskmennene var tydelig komfortable med 1-0-ledelsen.

England hevet seg litt offensivt i andre halvdel av den første omgangen, men 1-0 til pause var alt i alt en helt naturlig stilling til pause.

ROLIG FØRSTEOMGANG: Etter en energisk start roet England seg ned. Her fra en drikkepause.

England med full kontroll

England fikk en pangstart på andreomgangen også, og denne gangen var det to røde involvert.

Først headet Harry Maguire inn et Luke Shaw-frisparkinnlegg før minuttet var spilt av førsteomgangen.

Et skikkelig United-mål, altså.

HEADET INN 2-0: Harry Maguire.

I det 50. minutt var det navnebror Kanes tur igjen, og igjen kom målet etter et innlegg fra Luke Shaw.

Innbytter Jordan Henderson økte senere til 4-0 da han headet inn sitt første landslagsmål etter et Mount-hjørnespark.

Rashford kom inn i det 65. minutt, samtidig som Luke Shaw ble erstattet av Kieran Trippier. Harry Maguire og Jadon Sancho spilte hele kampen.

Vi kommer tilbake med mer fra oppgjøret.

TO MÅLGIVENDE: Luke Shaw hadde to målgivende pasninger, til Harry Maguire og Harry Kane.

Ukraina 0-4 (0-1) England

4. min.: 0-1 Harry Kane (Raheem Sterling)
46. min.: 0-2 Harry Maguire (Luke Shaw)
50. min.: 0-3 Harry Kane (Luke Shaw)
63. min.: 0-4 Jordan Henderson (Mason Mount)
65. min.: BYTTE: Shaw erstattet av Trippier, Rashford inn for Sterling

England: Jordan Pickford – Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire, Luke Shaw (Kieran Trippier, 57.) – Kalvin Phillips (Jude Bellingham, 65.), Declan Rice (Jordan Henderson, 57.) – Jadon Sancho, Mason Mount, Raheem Sterling (Marcus Rashford, 65.) – Harry Kane (Dominic Calvert-Lewin, 73.).