To United-spillere på scoringslista

Noen av United-kvinnene var i aksjon for sine respektive landslag fredag kveld.

Toone scoret for England

Tre United-spillere spilte fra start for England i fredagens privatlandskamp mot Japan. Mary EarpsElla Toone og Alessia Russo var alle i Sarina Wiegmans startoppstilling.

Toone scoret i det 77. minutt Englands 3-0-mål i en 4-0-seier, med en kald avslutning forbi keeper etter at forarbeidet ble gjort av to tidligere United-spillere: Lauren James og Ebony Salmon (sistnevnte med den målgivende pasningen).

Noen minutter senere ble Toone erstattet av Nikita Parris, mens Katie Zelem kom inn i det 86. minutt. På dette tidspunktet var Russo allerede byttet ut, for hun ble erstattet av nevnte Salmon i det 64. minutt.

Maya Le Tissier var ubenyttet reserve, og fikk dermed ikke England-debuten denne gangen.

England Women v Japan Women - International Friendly
MÅL: Her setter Ella Toone inn Englands tredje mål.

Leon-mål igjen

Adriana Leon har ikke slått helt til for United ennå, selv om hun scoret mot Brighton i midten av oktober, men hun har hatt en bra høst på landslaget, og fredag ble det mål igjen da Canada slo Brasil i en privatlandskamp.

Etter en halvtimes spill scoret Leon da et hjørnespark ble stusset videre til United-spilleren som var rett innenfor sekstenmeteren, og hun på direkten satte ballen i mål på glimrende vis.

Dette var 2-0-målet for Canada, og Brasil klarte bare å redusere, så Leon & co vant 2-1 borte mot Brasil.

Se Leons mål etter 25 sekunder av videoen under:

Ingen i aksjon mellom Norge og Frankrike

Privatlandskampen mellom Norge og Frankrike kunne fort vært en kamp med mange United-spillere i aksjon, men slik ble det ikke.

Aïssatou Tounkara var ikke med i Frankrikes tropp til denne kampen, mens både Vilde Bøe Risa og Maria Thorisdottir var ubenyttede innbyttere.

Frankrike vant 2-1 mot Norge.