Tilbake på vinnersporet

Nicky Ajose (bildet) scoret to av målene da Uniteds U18-mannskap lørdag formiddag knuste Stoke med 4-0 på bortebane i Academy League.

Den unge Bury-gutten slo til i det 31. og 33. minutt, og fikk følge på scoringslisten av Chris Curran i det 35. Det gjensto fortsatt ti minutter av omgangen, og United hadde dominert fullstendig. 3-0-ledelsen var ikke et mål for mye, og allerede på dette tidspunktet av oppgjøret var det kun snakk om hvor mye seieren ville komme til å lyde på til slutt. Stoke var riktignok frempå like før pause med et skudd som endret retning og smalt i tverrliggeren over United-keeper Conor Devlin, men det var aldri noen reell fare for at hjemmelaget ville klare å tråkle seg tilbake i kampen.

Nå roet Paul McGuinness' gutter noe ned etter hvilen, og det ble dermed med Federico Machedas 4-0-scoring vel halvveis ut i 2. omgang.

Den overbevisende seieren var United tredje på fem forsøk denne høsten. Med elleve poeng totalt, har laget dermed inntatt tredjeplassen på tabellen, henholdsvis fire og tre poeng bak Liverpool og Manchester City. De to topplagene har begge spilt en kamp mer enn United.

KAMPFAKTA

Academy League, 27. sept. 2008 The Michelin Sports Ground

Stoke 0 (0) – Manchester United 4 (3)

31. min.: 0-1 Ajose 33. min.: 0-2 Ajose 35. min.: 0-3 Curran 69. min.: 0-4 Macheda

United: Conor Devlin; James Derbyshire, Oliver Gill (Kenny Strickland, 78.), Corry Evans, Scott Wootton, Nicky Ajose, Magnus Eikrem, Matty James (Reece Brown, 61.), Chris Curran, Oliver Norwood (Cameron Stewart, 61.), Federico Macheda.

Uben.innb.: Gary Woods