Tilbake tidligere enn forventet?

Eric Bailly håper å være tilbake på banen i november.

Eric Bailly jobber fortsatt hardt med å komme tilbake fra kneskaden han pådro seg i sesongoppkjøringen.

Ivorianeren måtte operere kneet som følge av skaden, og Solskjær sa følgende etter at operasjonen var fullført i slutten av juli:

– Det vil ta fire til fem måneder før han er helt tilbake. Forhåpentligvis får vi han tilbake rundt juletider, sa Solskjær.

Siden har midtstopperen gjort raskere framskritt enn ventet, og Daily Mail spekulerer nå i om Bailly vil være tilbake tidligere enn man trodde i sommer. De skriver at han kan være tilbake allerede i november hvis opptreningen går som planlagt.

SKADEUTSATT: Etter en god førstesesong i United, har Eric Bailly slitt tungt med skader.

Denne uka skal Bailly til Barcelona for å sjekke status på kneet. Får han positive svar der, kan han snart kaste krykkene og begynne med lett trening igjen.

Det er uansett ikke akkurat noen stopperkrise i United om dagen. Victor Lindelöf og Harry Maguire ser ut til å ha funnet en fin kjemi, mens både Axel Tuanzebe, Phil Jones og Marcos Rojo kan steppe inn hvis det trengs.

Likevel er det flere som mener at en Bailly i toppform vil kunne være med å kjempe med Lindelöf om å bli makkeren til Maguire. Så får vi se om 25-åringen, som har kontrakt ut sommeren 2020, kommer sterkere tilbake etter skaden.