Tilbake som «Boss»

OPPDATERT: Sir Alex Ferguson skal lede Michael Carricks tropper under midtbanemannens testimonial i juni.

Snart elleve år og 450 kamper for United siden overgangen fra Tottenham i 2006, vil Carrick som tidligere meldt her på united.no, bli æret med en velfortjent testimonialkamp på Old Trafford den 4. juni. En rekke av klubbens stjerner fra det berømte 2008-laget vil da ta del i en kamp mot et sammensatt lag med øvrige kjente spillere fra fjern og nær.

Det aller største navnet blant dem som skal ta del under selve oppvisningskampen er imidlertid ikke en spiller. Derimot er han en velkjent, tidligere manager.
I en tweet mandag formiddag bekrefter nemlig Carrick selv at selveste Sir Alex Ferguson har takket ja til å stille som sjef for laget hans.

– Jeg er beæret over å kunne annonsere at «The Boss» skal være manager under min testimonial med @_MCFoundation & @ManUtd. Det kommer til å bli en spesiell dag, skriver han i meldingen, som ledsages av denne videoen:

– Vel fortjent

I en kommentar til meldingen om at han skal lede Michael Carricks lag under testimonialen, sier Sir Alex Ferguson at han er veldig glad for at 35-åringen nå skal få den hederen han fortjener.

– Det dette forteller oss er at Manchester United trolig er den eneste klubben i England som kan gjøre noe slikt, siden spillerne har en tendens til å bli værende her i lang tid. Vi har ikke spillere som blir i ett minutt for så å forsvinne. Mange av mine spillere ble her i ti år og kanskje mer. Det, at vi er en familieklubb, er et faktum vi skal være stolte av, sier den nå 75 år gamle skotten.

Du kan lese mer om reaksjonen hans her.