Tilbake i klubben

Flere av lånespillerne er nå tilbake i Manchester United, mens Ryan Tunnicliffes lån har blitt forlenget.

Klubben bekrefter at Jesse Lingard, Will Keane, Davide Petrucci, Federico Macheda, Tyler Blackett og Ben Amos nå er tilbake i klubben etter sine låneopphold, og melder i tillegg at Ryan Tunnicliffes lån med Ipswich har blitt forlenget.

Det ble tidligere i dag meldt om at Michael Keanes lån med Derby har blitt forlenget til slutten av januar. Hvor lenge Tunnicliffe blir i Ipswich er foreløpig ikke bekreftet. Som Keane får Tunnicliffe lov til å spille i FA-cupen for klubben.

Flere av klubbene skal være interesserte i å hente tilbake spillerne, men David Moyes har forklart MUTV at United ikke føler noen hast med å ta avgjørelsene om hvor alle disse spillerne skal befinne seg i vårsesongen.

– Vi må ta en avgjørelse, men kanskje slutten av januar er tidsnok. Vi trenger ikke å ta en avgjørelse akkurat nå. Mye vil komme an på om noe vil endre seg her, da kan vi ta en titt på dem. Men vi følger med på dem hvordan de gjør det.

– Jesse Lingard har returnert akkurat nå fra Birmingham City. Will Keane har returnert fra Wigan. Vi vil følge med på en eller to av de andre og se hva vi føler vi må gjøre etter hvert denne måneden.

Bébé (Paços de Ferreira), Ángelo Henríquez (Real Zaragoza), Marnick Vermijl (NEC Nijmegen) og Nick Powell (Wigan) er fortsatt ute på lån også.