– Tilbake i trening – kan rekke de siste kampene

Anthony Martial var mandag tilbake på United-trening, hevder franske L’Equipe, i en sak som også har blitt gjengitt på engelsk av Sport Witness.

Martial har slitt med en kneskade siden Frankrikes 2-0-seier mot Kasakhstan i mars, og har ikke spilt for United siden cuptapet mot Leicester. Det var ventet at han kom til å gå glipp av resten av sesongen, men nå skal det altså ikke være slik.

Han skal ikke være klar igjen for spill verken mot Roma eller mot Aston Villa i helga, men skal ha en god mulighet til å være med i resten av Uniteds fire gjenstående ligakamper, pluss i en eventuell Europa League-finale.

Den franske avisa mener at dette enten betyr at Uniteds medisinske personell har utført mirakler, eller eventuelt at det ikke var uten grunn at det franske landslaget var ganske avslappet rundt Martials tilstand.

FORRIGE MARTIAL-MÅL FOR UNITED: 8-0-scoringen mot Southampton i februar.

Martials sesong har vært en skuffelse etter en god sesong i fjor.

Han har scoret 7 mål hittil denne sesongen på 36 kamper, mens han i fjorårssesongen scoret 23 mål på 48 kamper. Forrige mål var mot Southampton 2. februar da United vant 9-0, en kamp franskmannen scoret to mål i.

Eventuelt gode prestasjoner i sesongavslutningen kan potensielt være utslagsgivende på om det blir EM-spill på Martial.