laird011022

Storspilte igjen

Åtte av Uniteds utlånte har vært i aksjon denne helga.

Sevilla 0-2 Atlético Madrid

Alex Telles ble plassert på benken i lørdagens kamp mot Atlético Madrid, men allerede i det 28. minutt måtte hjemmelaget gjøre et bytte, og da var det Telles som kom inn.

Hvor mye oppvarming han hadde fått er vi ikke helt sikre på, men Atlético Madrid tok i alle fall ledelsen like etterpå i en situasjon hvor Telles ikke kom seg tett nok oppi Marcos Llorente, som sendte ballen i mål.

Senere ble det også 2-0, noe som ble sluttresultatet.

Sevilla ligger bare ett poeng over nedrykksstreken, og har bare vunnet én av de sju første kampene.

telles100922
TAPTE IGJEN: Alex Telles og Sevilla.

Sparta Praha 2-1 Hradec Králové

Sparta Praha snudde kampen og vant 2-1 mot Hradec Králové lørdag kveld.

Matej Kovar spilte hele kampen i mål for hjemmelaget.

Ekstra imponerende var snuoperasjonen siden Sparta Praha fikk en spiller utvist i førsteomgangen. Hradec Králové fikk også det i andreomgangen, men det var først etter at Sparta Praha hadde snudd kampen.

Sparta Praha ligger på tredjeplass i den tsjekkiske ligaen, seks poeng bak tabelltoppende Viktoria Plzen (som også har én færre kamp spilt).

Southampton FC v Manchester United - Premier League
VANT: Matej Kovar & co.

Bristol City 1-2 Queens Park Rangers

Ethan Laird spiller fast for QPR, og spilte hele kampen igjen her da Queens Park Rangers vant 2-1 på Ashton Gate.

Laird får karakteren 8 på spillerbørsen til West London Sport, og de skriver om enda en energisk og god forestilling fra høyrebacken.

– Han var enestående i førsteomgangen, og hans offensive løp skapte problemer hele veien for vertene, skriver avisa, som også roser jobben han gjorde defensivt med å stoppe sin mann.

Seieren gjør at QPR ikke havner altfor langt bak lagene på direkte opprykk – det er henholdsvis seks og fem poeng opp til Sheffield United og Norwich, og at de nå ligger på femteplass. Uten seier ville de vært utenfor playoff.

laird300822k
VANT: Ethan Laird og QPR. Bildet er fra etter at Laird scoret sitt første seniormål i slutten av august.

Sheffield United 1-1 Birmingham City

Hannibal Mejbri startet på benken på bortebane mot serielederen, men da hjemmelaget tok ledelsen i det 64. minutt, kom Hannibal innpå minuttet etterpå i håp om at Manchester United-midtbanespilleren kunne trylle frem en utligning.

Utligningen kom, og Birmingham klarte poenget, men vår mann var ikke direkte involvert i målet.

Birmingham Mail ga Hannibal karakteren 6 for innhoppet, og gir uttrykk for at han skal ha jobbet hardt etter at han kom innpå.

Birmingham ligger litt under midten av tabellen på nivå to.

hannibal140922
KOM INNPÅ: Hannibal Mejbri.

Sunderland 0-0 Preston North End

Lørdag ettermiddag var det United-duell på Stadium of Light, og den endte uavgjort.

Álvaro Fernández har kjempet seg inn i Prestons startellever (som venstre vingback), og han leverte nok en god kamp for Lilywhites. Lancs.live gir spanjolen karakteren 7 på spillerbørsen, og skriver at han var en trussel offensivt hele kampen. 19-åringen får også ros for en spesifikk defensiv situasjon hvor han jobbet godt tilbake.

Amad Diallo kom innpå etter en times spill, uten at han heller klarte å få målet Sunderland ønsket seg. Sunderland Echo gir ham karakteren 6 for innhoppet, og skriver at han hadde noen lovende øyeblikk hvor han kom seg forbi Preston-forsvarsspillere, men at han aldri klarte å være truende innenfor boksen.

Prestons statistikk er og forblir merkelig. Etter elleve kamper denne sesongen har de scoret bare tre, og sluppet inn bare fire.

Sunderland er like bak playoff, mens Preston er rett under midten av tabellen.

amad310722c
KOM INNPÅ: Amad Diallo.

Salford City 1-1 Grimsby Town

Det ble uavgjort 1-1 mellom Salford City og Grimsby Town på Moor Lane.

Ethan Galbraith spilte hele kampen for hjemmelaget, og han var en av fire spillere som ble nominerte til klubbens banens beste-avstemming, og der vant han med nesten 50% av stemmene. Vi tar et lite forbehold siden det ikke er utenkelig at en del United-supportere følger Salford City på Twitter, men alt tyder uansett på at han hadde en bra kamp mot Grimsby.

Salford City ligger på femteplass på nivå fire, og det er fire poeng opp til en direkte opprykksplass, mens det er bare ett poeng ned til Doncaster like utenfor playoff.

Galbraith
HADDE EN GOD KAMP: Ethan Galbraith.

Oldham 1-2 Wrexham

Charlie Wellens imponerte i siste kamp under John Sheridan, men gjorde det ikke i første kamp under nyesjefen David Unsworth, og han ble plassert på benken i Oldhams hjemmekamp mot opprykksfavoritt Wrexham.

Da Wellens ble byttet inn i det 68. minutt, så ledet Oldham 1-0, og ved kampslutt stod det 1-2, så det var kanskje ikke en optimal opplevelse for ham denne gangen heller, men vi har ikke sett noen indikasjoner på at Wellens hadde noe med de baklengsmålene å gjøre.

Oldham har to poeng ned til nedrykksstreken, og åtte poeng opp til playoff, etter elleve kamper av sesongen.

wellens120822
TAPTE MOT WREXHAM: Charlie Wellens og Oldham.

Andre:

• Dean Henderson og Nottingham Forest spiller ikke før mandag, når de gjester bunnplasserte Leicester.
  • Eric Bailly har vært skadet siden tapet mot Eintracht Frankfurt (der han var skyld i kampens eneste mål før han pådro seg skaden), men var fredag kveld tilbake i troppen da Marseille vant 3-0 borte mot Angers. Han ble sittende på benken hele kampen.
  • Hibernian vant 2-0 borte mot Ross County, men Will Fish var igjen ubenyttet innbytter, så Hibs-debuten lar vente på seg.
  • Dermot Mee var ikke i Altrinchams tropp da de tapte borte mot Notts County.