U20-suksess for United-duo

Bidro til at Englands U20-landslag gikk seirende ut av 4-nasjonersturnering.

Turneringen, som ble innledet på onsdag i forrige uke og avsluttet mandag kveld, hadde foruten England deltakelse av Tyskland, Nederland og USA. 

Og det var altså England som stakk avgårde med bestemannsprisen. Det skjedde etter at Paul Williams’ mannskap hadde gått seirende ut av samtlige tre kamper.

Dette skjedde altså med hjelp fra Dean Henderson (til høyre på bildet over), som for tiden er utlånt til Grimsby Town. Han sto over åpningskampen mot Nederland, men voktet deretter det engelske buret i de to neste. Axel Tuanzebe (til venstre på bildet over) innledet på sin side med 90 minutter mot nederlenderne. Deretter ble han benket og måtte nøye seg med henholdsvis 18 og 45 minutter mot Tyskland og USA.

TheFA.com har ikke særlig med opplysninger om enkeltspilleres prestasjoner i turneringen. Manager Williams legger nemlig først og fremst vekt på den «fantastiske laginnsatsen». Etter oppgjøret mot Tyskland trakk han likevel frem keeper Dean Henderson, som etter sjefens mening hadde gjort «en stor kamp».

Kampfakta:

England 2-0 Nederland
Mål: Roberts (Man. C), Armstrong (Barnsley)

England 3-1 Tyskland
Mål: Calvert-Lewin (Everton) 2, Lookman (Charlton)

England 2-0 USA
Mål: Ejaria (Liverpool), Solanke (Chelsea)