Engelsk avis: Rashford kan gå glipp av sesongens to første måneder

Marcus Rashford skal ha bestemt seg for å operere skulderen som har plaget ham helt siden begynnelsen av forrige sesong. Operasjonen, som etter alt å dømme ikke vil kunne finne sted før i slutten av juli, kan holde angriperen ute av spill de to første månedene av kommende sesong.

Det skriver The Telegraphs United-korrespondent, James Ducker.

Rashford skal ha spilt med en avrevet muskel i skulderen helt siden november. Operasjonen skal ikke være ansett som en nødvendighet for øyeblikket ettersom skaden ikke er ventet å forverres, men Rashford skal være bekymret for at problemet ikke har blitt bedre med tiden.

Ifølge Ducker er Rashford også lei av den begrensede bevegeligheten som kommer med skaden, noe som gjør det vanskelig både å hoppe etter og skjerme ballen.

Sprøytene med smertestillende Rashford tar, skal heller ikke være å anse som noen permanent løsning.

SKADEPLAGET: Marcus Rashford har slitt med flere ulike skader de siste sesongene.

Ducker skriver at det vil kunne ta seks uker etter inngrepet før Rashford kan begynne gjenopptreningen og opptil tolv uker før han er tilbake på banen.

Om disse anslagene skulle vise seg å stemme, kan så mange som ni ligakamper, til og med hjemmemøtet med Liverpool, gå fløyten for Rashford. I samme tidsperiode skal United også spille de første tre kampene i Champions League-gruppespillet.

Nå skal Rashford ha fått beskjed om å tenke grundig gjennom valget om å operere, når han nå drar på sommerferie. Ducker skriver dog at 23-åringen mener at å operere så fort som mulig er i både hans egen, Uniteds og det engelske landslagets interesse.