The Athletic: United-spillere i managernød vil be spillerforeningen om hjelp

Spillerne på Uniteds kvinnelag kommer til å be spillerforeningen PFA om råd og støtte for å få klubben til å endre sin tilnærming til kvinnelaget.

Det skriver nettstedet The Athletic.

Nettstedet skriver at spillerne har gått lei klubbens manglende progresjon i jakten på en ny trener til laget, etter Casey Stoneys overraskende avgang rett før sesongslutt foregående sesong.

Daily Mail har meldt om at elendige treningsforhold skal ha vært del av grunnen til Stoneys avgjørelse om å forlate klubben.

VINKET FARVEL: Casey Stoney gikk i mai av som trener for Uniteds kvinnelag, etter tre år i klubben.

Ifølge Athletic-journalist Adam Crafton skal spillergruppen for noen uker siden ha fått beskjed om at listen over mulige nye trenere hadde blitt kortet ned til to kandidater, uten å få høre hvilke to trenere det var snakk om.

United-spillerne skal også være i ferd med å miste troen på kommunikasjonen som kommer fra fotballdirektør John Murtough og finansdirektør Steve Deaville, som etter sigende operer som lagleder for United-kvinnene.

Nå skal de altså være klare til å be PFA om hjelp til å løse situasjonen.

I sitt tilsvar til The Athletics opplysninger, sier United at klubben utelukkende ønsker å forsikre seg om at riktig person erstatter Stoney.

«Klubben har hyret inn nytt medisinsk, fysioterapeutisk og sportsvitenskapelig personell og har aktivt jobbet med en rekrutteringsprosess for å finne en ny manager til kvinnelaget, men bruker den nødvendige tiden til å forsikre at den beste kandidaten til jobben ansettes» skriver United.

The Athletic skriver at United-spillerne returnerer til trening før sesongen neste uke. Martin Ho, som var assistenttrener under Casey Stoney, er mannen som skal lede øktene.