«That’s the way, Zaha, Zaha…»

Vingen herjet med Sunderland, ble snytt for straffe og var sentral i utlikningen. Likevel ble det tap på Selhurst Park.

Wilfried Zaha herjet med Sunderland på Selhurst Park mandag kveld, men det ble likevel tap for Crystal Palace.

Vingen har det med å variere litt i prestasjonene, men spilte godt mot West Bromwich forrige helg og fikk fornyet tillit mot Sunderland etter å ha vært ute av laget en periode.

Zaha brukte fart og teknikk til å gjøre kvelden sur for frustrerte Sunderland-spillere, og kjørte til tider karusell med backene i andre omgang. Vingen skulle blant annet absolutt hatt et straffespark da venstreback Patrick van Anholt regelrett sparket ned vingen innenfor 16-meteren i første omgang.

Crystal Palaces nummer 11 hadde flere farlige innlegg i løpet av kampen, og var også sentral da hjemmelaget utliknet etter pause. Zahas innlegg ble headet mot mål av Marouane Chamakh, og returen endte etter hvert i mål takket være to ex-reds på hvert sitt lag da Frazier Campbells hælspark ble satt i eget nett av en fortvilet Wes Brown.

Det ble imidlertid likevel nederlag for Crystal Palace da Jordi Gomez gjorde 1-2 ti minutter før slutt og Miles Jedinak fikk rødt kort. På overtid ble det også 1-3. Zaha fikk nok likevel skryt av manager Neil Warnock i garderoben etter en svært god forestilling.