Tevez utvist!

Carlos Tevez ble sendt av banen etter 32 minutter i Argentinas VM-kvalifiseringskamp mot Paraguay i Buenos Aires, og slipper dermed unna bortemøtet med Peru på førstkommende onsdag.

To gule kort betød tidlig dusj for «Carlito», som nå kan gå neste lørdags Premier League-oppgjør, mot Liverpool på Anfield, i møte som en uthvilt mann.

I tillegg til Carlos Tevez, hadde Manchester United ytterligere åtte spillere i aksjon under lørdagskveldens VM-kvalifiseringskamper. Så langt ser det ut til at samtlige har sluppet unna uten mén.

Her følger en kjapp gjennomgang av kvalikk-begiventhetene:

Argentina – Paraguay 1-1 (0-1)

Til tross for undertall i en time, klarte Argentina 1-1 mot gruppelederne fra nabolandet. Paraguayanerne – uten en skadet Roque Santa Cruz, sjokkerte hjemmepublikum på El Monumental ved å ta ledelsen på et selvmål av en viss Gabriel Heinze. Real Madrid-forsvareren feilregnet totalt et fremspill, og headet ballen i eget nett på andre forsøk. For sikkerhets skyld kolliderte han samtidig med egen keeper, som ble såpass skadet at han måtte forlate banen.

Andorra – England 0-2 (0-0)

Wayne Rooney var eneste United-innslag da England fikk den starten på VM-kvalifiseringen som de hadde ønsket seg. Men, heller ikke mot det lille fjellandet i Pyreneene klarte scouseren å finne nettmaskene. Den jobben måtte han overlate til Chelseas Joe Cole, som kom inn fra benken etter pause, og deretter ble tomålscorer i løpet av de ti neste minuttene. Wes Brown var ubenyttet reserve, mens Rio Ferdinand sto over med skade, i en kamp som ble spilt i Barcelona.

Georgia – Irland 1-2 (0-1)

John O’Shea bar Uniteds fane gjennom samfulle 90 minutter da Irland tok tre viktige bortepoeng mot Georgia. På grunn av den usikre situasjonen i Kaukasus, ble oppgjøret spilt i tyske Mainz.

Makedonia – Skottland 1-0 (1-0)

Darren Fletcher gjorde så godt han kunne gjennom 90 minutter, men likefullt led skottene nederlag i Skopje.

Malta – Portugal 0-4 (0-1)

Nani fikk 90 minutter med verdifull og hardt tiltrengt kamptrening, da Carlos Queiroz’ lusitanske VM-aspiranter benyttet lørdagskvelden til å kjøre over sjanseløse maltesere i Ta’Quali. United-vingen rundet ikke bare av backen sin, men også forestillingen, ved å fastsette sluttresultatet tolv minutter før full tid.

Montenegro – Bulgaria 2-2 (0-1)

Dimitar Berbatov spilte hele kampen, uten å komme på scoringslisten denne gang. Det spiller imidlertid ingen rolle, for det eneste som betyr noe er at han kunne forlate Podgorica Stadion like sprek som da han spaserte inn to timer tidligere. Bulgaria har spillefri på kommende onsdag, så nå kan den ferske United-spissen dra til Manchester for å forberede seg til mye viktigere oppgaver.

Serbia – Færøyene 2-0 (1-0)

I sin midte hadde Serbia Balkans klippe: Nemanja Vidic slapp som vanlig ingen forbi, og dermed gikk det som det pleier for øyfolket fra Atlanteren. Tapre Færøyene kjempet imidlertid hardt og lenge før de til slutt måtte bukke under for første omgangs selvmål, og enda en baklengs to minutter før slutt.

Slovakia – Nord-Irland 2-1 (0-0)

Ikke en gang Jonny Evans klarte å redde nordirene i Bratislava. Hjemmelaget viste seg klart best og scoret til og med samtlige av kampens tre mål.

Østerrike – Frankrike 3-1 (2-0)

Kveldens mest oppsiktsvekkende resultat kom i Wien, hvor hjemmelaget, under den tidligere tsjekkiske landslagssjefen Karol Bruckner, banket de franske forhåndsfavorittene. Patrice Evra spilte hele oppgjøret for slagne «Le Bleus», som nå har skaffet seg et verst mulig utgangspunkt foran resten av kvalifiseringsspillet.