Tenker ikke på England

Gary Neville kan være aktuell for Englands VM-tropp.

Gary Neville leverte en solid kamp mot AC Milan på onsdag, og engelsk presse har de siste dagene spekulert i at United-kapteinen kan være aktuell for Fabio Capellos tropp til sommerens sluttspill i Sør-Afrika.

– Jeg spiller bare for United, det har jeg alltid sagt, sier Neville, som bare fokuserer på å prestere så godt som mulig for ligamesterne.

– England er utenfor min makt. Du må spørre England-folkene om hva de synes.

Neville ble kalt opp av Fabio Capello til landslagstjeneste på senvåren i fjor. De siste årene har han imidlertid ikke figurert i kvalifiseringskamper.

– Jeg har aldri sagt at jeg har gitt meg (med landslagsfotball), det kommer jeg heller aldri til å si. Jeg spiller for United og ønsker å spille for England. Det har ikke skjedd de to-tre siste årene, og jeg venter heller ikke på en telefon. Det som skjer det skjer.

Mest av alt er 35-åringen opptatt av at Manchester United skal kjempe om viktige trofeer i tiden som kommer.

– Jeg fokuserer bare på at vi skal vinne så mange kamper som mulig. Vi er med i tittelracet i ligaen og Champions League.

– Vi er nødt til å være fokuserte de neste månedene. Vi har kvartfinaler i Champions League, Fulham på søndag og Liverpool uken etter. Ligakampene er virkelig viktige nå, avslutter Neville.

Kilde: The Times.