— Ten Hag er klar for å la Ronaldo dra

The Times skriver at Erik ten Hag har endret mening og at han nå er klar for å la Cristiano Ronaldo forlate Manchester United. Ten Hag er misfornøyd med portugiserens oppførsel og er åpen for å selge han før overgangsvinduet stenger 1. september.

Uniteds nederlandske manager skal også stille spørsmål ved Ronaldos ønske om å være en faktor som bidrar til at United får suksess denne sesongen.

The Athletic skriver at Ronaldo av og til sitter for seg selv da han spiser lunsj, og at han på treningsfeltet har vært veldig tydelig på at han misliker Ten Hags forsøk på å innføre høyt press.

United.no har tidligere snakket og skrevet om at Ronaldo for ett år siden var ledende fra spillergruppa i å vise sin misnøye åpent med Ole Gunnar Solskjærs forsøk på å få til noe på treningsfeltet.

Ten Hag ønsket egentlig å jobbe med Ronaldo. Han mente at spissen kunne være en verdensklasse-målscorer, men det han nå har sett har ført til at han har endret mening.

Nå venter Ronaldo på å se om Uniteds ledere og eiere er enige med Ten Hag om å la ham dra etter at spissen gjentatte ganger skal ha uttrykt et ønske om å bytte klubb grunnet mangelen på Champions League-spill. Det er usikkert om Glazer-familien og administrerende direktør Richard Arnold lar overgangen skje.

ronaldo070822
MYE RYKTER: Det har gått mye rykter hele sommeren om at Ronaldo ønsker seg bort.