Pellistri scoret til ingen nytte

I skyggen av Uniteds skjebnekamp mot RB Leipzig i Champions League var også U21-laget i aksjon tirsdag kveld.

Accrington Stanley var motstander i EFL Trophy, og Uniteds unggutter ga senirolaget god kamp, men det var ikke nok til å gå videre. Anthony Elanga og Facundo Pellistri scoret Uniteds mål i 3-2-tapet.

Bra førsteomgang

Det tok ikke lang tid før hjemmelaget tok ledelsen. Cameroon Burgees knuste United-spillerne i en duell inne i feltet og stanget inn 1-0 etter ni minutter.

Både Anthony Elanga og Facundo Pellistri hadde muligheten til å utligne, men en god Nathan Baxter i Accrington Stanley-målet hindret United-scoring.

Pellistri skulle få en ny mulighet fem minutter før pause. Uruguayaneren dro med seg ballen forbi Baxter og satte ballen kontrollert i mål. Dette var Pellistri sitt andre mål i United-drakt.

Hjemmelaget skapte mest før pause, men United var absolutt med på notene og styrte banespillet.

SCORET: Anthony Elanga.

Elanga-show

Etter pause sendte Elanga i ledelsen med et fantastisk solomål. Svensken løp fra egen banehalvdel med ballen i beina og scoret.

Dessverre scoret hjemmelaget to mål til, og U21-laget er dermed ute av turneringen.

Accrington Stanley 3-2 Manchester United U21

EFL Trophy
Wham Stadium

Mål: 1-0 Burgees (8), 1-1 Pellistri (39), 1-2 Elanga (61), 2-2 Pritchard (67), 3-2 Pritchard (85)

United: Paul Woolston; Reece Devine, Teden Mengi, William Fish, Alvaro Fernandez; Hannibal Mejbri, Ethan Galbraith, Arnau Puigmal (Joe Hugill, 45+1); Facundo Pellistri (Mark Helm, 78), Anthony Elanga, Shola Shoretire

Uben.innb.: Jacob Carney, Luca Ercolani, Charlie McCann, Harvey Neville, Connor Stanley