Tapte på straffer

Paul Pogba (bildet) scoret i sin debutkamp for United-reservene.

Likevel var det Bolton som til slutt trakk det lengste strået.

United måtte dermed nøye seg med ett poeng, mens vertene, i samsvar med reglementet i Manchester Senior Cup, knep tre.

Det ble ingen god kamp i Leyland, men det så lovende ut da Paul Pogba ga United ledelsen etter elleve minutters spill. Den franske 16-åringen spilte sin første kamp for reservelaget og takket for tilliten ved å snike seg inn bak Bolton-forsvaret og sette Magnus Eikrems frispark inn ved bortre stolpe.

Men ledelsen skulle ikke få vare i mer enn ca. 60 sekunder. Da fyrte vertenes Mooy av et skudd som føk inn nede i hjørnet, utenfor United-keeper Ben Amos' rekkevidde.

Svak første omgang, bedre andre

Etter en miserabel førsteomgang, hvor det florerte med feilpasninger på begge sider, kom Bolton best igang etter pause. Fem minutter var spilt da Obadeyi avsluttet et godt angrep med å kae ballen i nettmaskene fra skått hold.

Heller ikke Bolton skulle få gleden av å være lenge i ledelsen, for bare fire minutter senere brakte Nicky Ajose balanse i stillingen med en nydelig avslutning. Han mottok ballen fra Pogba, tok seg god tid til å sikte inn, og banket ballen hardt og presist i mål helt borte ved stolperoten. En flott scoring av Ajose, og lagene var like langt.

Avgjørelsen faller

Til tross for flere gode sjanser, særlig til Bolton – hvorav en situasjon som kommer til å gå inn i YouTube-historien som en av de virkelig store, ebbet det hele ut med 2-2, og dermed måtte det straffer til for å skille de to kombatantene.

Der så det flott ut for United som raskt gikk opp i en 2-0-ledelse ved Sam Hewson og Oliver Norwood, men situasjonen skulle snart bli snudd på hodet. Tunnicliffe, Pogba og Stewart feilet hver sin gang, mens Bolton traff på sine tre siste, og dermed var det gjort. 3-2 til Bolton.

KAMPFAKTA

Bolton-res. 2 (1) – 2 (1) United-res.

Bolton vant straffekonkurransen med 3-2.

11. min.: 0-1 Pogba

12. min.: 1-1 Mooy

50. min.: 2-1 Obadeyi

54. min.: 2-2 Ajose