Tapte juniorderbyet

Jack Barmby og resten av United-juniorene røk på et 1-3-nederlag mot City lørdag..

United møtte et City-lag som røk ut av FA Youth Cup etter at Fulham ble for sterke mot dem onsdag kveld. De unge djevlene er som kjent allerede kvartfinaleklare i turneringen, og skal møte Charlton i neste kamp 29. februar på Old Trafford.

Tom Lawrence og Joe Rothwell var fortsatt ikke tilbake. Det var ventet at Luke McCullough kunne være tilbake i startelleveren igjen etter å ha mistet de siste ukene med skade, men han er ikke med i Paul McGuiness’ tropp. Derimot fikk Liam Grimshaw sin første kamp for U18-laget. Forsvarsspilleren har vært skadet hele sesongen fram til nå.

Allikevel ble City for sterke. Vertene skapte mest og var det beste laget før pause, og selv om United kom mer med etter sidebytte, ble to baklengsmål i første omgang avgjørende for kampen.

Luke Hendrie brakte liv i kampen igjen med sin scoring midtveis i andre omgang, men gleden varte ikke lenge. Andrew Coles sønn, Devante, styrte inn et innlegg ni minutter senere, og dermed endte det 3-1 på Platt Lane.

Manchester City – Manchester United 3-1

1-0 Selvmål Nick Ioannou (7)2-0 Rusnak (34)2-1 Luke Hendrie (58)3-1 Devante Cole (67)

Manchester United: Jonathan Sutherland, Liam Grimshaw, Charni Ekangamene, Nick Ioannou, Tyler Blackett, Jack Rudge, Jack Barmby, Luke Hendrie, Sam Byrne (James Wilson 57), Mats Dæhli, Gyliano van Velzen

Innbyttere: Matty Wilkinson, Liam Jacob, Kenji Gorre, Louis Rowley

1. OMGANG:

1 min: Kampen er i gang.

7 min: MÅL 1-0! Svakt forsvarsspill av United i oppbyggingen til scoringen, og det hele ender med at Ioannou sender ballen bak Sutherland og i eget nett.

32 min: Blackett mister ballen utenfor egen 16-meter, men City klarer ikke å utnytte to mot én-overtallet. Sutherland hindrer vertene scoring.

34 min: MÅL 2-0! Devante Cole, Andrews sønn, slår pent gjennom, og Rusnak dobler ledelsen for City.

42 min: City klarerer på streken etter en United-corner. United har vært veldig tamme hittil.

45 min: PAUSE 2-0.

2. OMGANG:

46 min: Andre omgang har startet.

58 min: MÅL 2-1! Barmby serverer ballen på et sølvfat til Luke Hendrie, som reduserer for United.

67 min: MÅL 3-1! City crosser mot nærmeste stolpe, og Cole styrer ballen i nettmaskene.

83 min: Debutant Grimshaw passer en mann og får mye rom. Kliner til, men skuddet går i stolpen!

90 min: SLUTT 3-1.