Tap uten Dæhli

Mats Møller Dæhli var ikke på banen da Norges G 18-landskamp tapte mot Serbia torsdag.

Det norske G 18-landslaget har denne uken spilt to treningskamper mot Serbia. Den første kampen endte med 1-0-seier til de norske gutta i Notodden tirsdag, etter scoring av Vikings Veton Berisha sju minutter før slutt. Uniteds Mats Møller Dæhli spilte samtlige 90 minutter av kampen, var involvert i Norges mål, og fikk etter kampen skryt av trener Øyvind Nilsen.

Torsdag var det klart for kamp nummer to mellom lagene, denne gang på Skagerak Arena i Skien. Trener Nilsen valgte bytte ut fem spillere fra startoppstillingen tirsdag foran kampen, og av disse var også Mats Møller Dæhli. Om dette var avgjørende for kampens utfall vites ikke, men Serbia ble i hvert fall for sterke for Norge, og kampen endte til slutt 3-1 til gjestene.

Bærums stortalent Marius Lundemo scoret Norges mål åtte minutter ut i andreomgang. Mats Møller Dæhli fikk ikke spilletid.