Tap mot Bolton

U 18 tapte 1-2 mot Bolton på hjemmebane.

Manchester Uniteds juniorer gikk idag på sitt tredje tap på rad etter å ha blitt slått av Bolton på Carrington. Bolton var det beste laget i store deler av kampen, og til tross for Uniteds sluttspurt endte kampen med tap.

Stillingen til pause var 0-0, selv om Luke Hendrie var farlig frempå et par ganger. Bolton, med Liam Irwin, sønn av Denis Irwin, på midtbanen hadde også sine sjanser uten å få hull på byllen.

Etter en time skulle det første målet komme da Joshua Velas skudd gikk forbi Joseph Coll og inn i mål. Jack Sampson doblet Boltons ledelse etter 66 minutter. Begge disse målene kom etter skudd som skiftet retning i en annen spiller på vei mot mål.

United reduserte ved John Cofie etter 74 minutter etter et lavt skudd ned i hjørnet, men greide aldri å få utlikningen.
Laget: Joseph Coll; Michele Fornasier, Sean McGinty, Luke McCullough,Tyler Blackett; Michael Keane, Luke Hendrie, Jack Barmby (Joe Rothwell 67), Jesse Lingard; Thomas Lawrence, John Cofie.

Ubenyttede reserver: Luke Giverin, Liam Jacob, Jack Rudge