Tap i målrik kamp

Manchester United U18 er ikke lenger ubeseiret etter 4-3-tapet mot Everton.

U18-laget har vært solide i hele år, men lørdag kom det første tapet for ungguttene. Everton ble for sterke og dro i land en 4-3-seier på hjemmebane. Ifølge rappportene hadde United fortjent å vinne, men dårlig forsvarsspill ødela mulighetene.

Det startet bra for Uniteds del og Will Keane satte inn kampens første scoring etter allerede seks minutter. Spissen plukket opp en dårlig støttepasning før han rundet keeper og enkelt satte ballen i mål. Everton kom raskt tilbake og utnyttet en keepertabbe av Sam Johnstone etter et drøyt kvarter. Et frispark ble slått inn i feltet og Johnstone kom ut for å plukke ballen, men feilberegnet og Danny Murphy utliknet for hjemmelaget.

Etter scoringen gynget kampen fram og tilbake, mye grunnet dårlig pasningsspill fra United. Det så ut som lagene skulle gå til pause på 1-1, men en dårlig takling av Fryers ga Everton straffe to minutter før omgangen var slutt. Den moste Garbutt i mål og sørget for at Everton kunne gå i garderoben med en ledelse.

Samme Garbutt kom i fokus rett etter pause også da han handset inne i sitt eget straffefelt og sørget for at Keane hadde muligheten til å utlikne ledelsen, noe han gjorde enkelt. På 2-2 fikk United blod på tann og skapte flere sjanser, men mot spillets gang gikk Everton på ny opp i ledelsen på corner. Elendig markering gjorde at Murphy enkelt kunne score sitt andre mål for dagen. United lot seg ikke knekke, og både Morrison og Lingard skapte sjanser som dessverre ikke førte til scoring. Scoring ble det derimot igjen for hjemmelaget som gikk opp til 4-2 etter en heading av McAleny. United svarte øyeblikkelig med en scoring av Fornasier, men flere mål ble det ikke.

United: Johnstone, M Keane, Fryers (Blackett 75), Fornasier, Thorpe, Tunnicliffe, Lingard, Pogba (Lawrence 75), W Keane, Morrison, Hussain.

Ubenyttede reserver: Jacob, Ekangamene, Giverin