Tap for U 18

Paul McGuinness’ gutter startet snuoperasjonen for sent og gikk på et 3-2-tap borte mot West Bromwich.

Det var mye vind og vanskelige spilleforhold på West Bromwich sitt treningssenter idag, noe som førte til en sjansefattig og spillemessig svak førsteomgang.

Dessverre for United fikk allikevel WBA hull på byllen fem minutter før pause. Michael Keane reddet ballen med hånden på streken og WBA fikk straffespark. Saido Berahino var sikker fra krittmerket og WBA ledet 1-0.

Lagene så ut til å gå til pause på 1-0, men ett minutt før hvilen var WBA frempå nok en gang, og Adi Nabi kunne enkelt plassere pasningen fra Berahinho i mål.

West Brom fortsatte etter hvilen og fikk nok et straffespark sju minutter etter pause da Berahino ble lagt i bakken av keeper Sam Johnstone. Denne gang fikk George Thorne sjansen fra straffemerket, og også han plasserte ballen i mål. WBA gikk fra 0-0 til 3-0 iløpet av 12 minutter, og kampen virket avgjort.

United skulle imidlertid komme tilbake. Etter 55 minutter prøvde Jesse Lingard kanonen fra 16-meteren, og ballen gikk i mål via en WBA-forsvarer. Dessverre tok det lang tid før United skulle få sitt andre mål, som kom først på overtid da Paul Pogba dundret ballen i vinkelen fra 20 meter.

Uniteds U 18-lag gikk dermed på sitt andre tap på rad i Academy League. Neste kamp er mot Crewe neste lørdag.

West Bromwich – United 3-2 (2-0)

40 min: 1-0 Berahino (str.)44 min: 2-0 Nabi52 min: 3-0 Thorne (str.)55 min: 3-1 Lingard90 min: 3-2 Pogba

United: Sam Johnstone; Michael Keane, Tom Thorpe, Michele Fornasier (Charni Ekangamene, 80), Ezekiel Fryers; Thomas Lawrence (James Wilson, 70), Larnell Cole, Paul Pogba, Tyler Blackett; Jesse Lingard, William Keane.

Ubenyttede reserver: Sean McGinty, Joseph Coll

NB: Uniteds U 16-lag gjorde det imidlertid bedre enn sine klubbkolleger, da de slo WBA 4-3 på bortebane idag.