Tap for reservene

Manchester United-reservene tapte tirsdag kveld 2-0 for Liverpool, i en kamp der Gary Neville og Gerard Pique var tilbake i spill.

United-reservene presterte en meget svak kamp mot erkefiendene. De slapp inn kveldens første mål 13 minutter ut i første omgang, da Insua kom seg forbi Pique inne i straffefeltet og ble klønete taklet av spanjolen. Dommeren kunne ikke gjøre annet enn å dømme straffe, som Xabi Alonso satte sikkert i mål.

United presterte svært lite i en første omgang hvor pasningene sjelden fant en medspiller, og spissene våre ikke kom til en eneste farlig sjanse.

Andre omgang startet med et United-lag som virket tydelig skjerpet i ønsket om å snu resultatet. Bevegelsene satt bedre og pasningsspillet likeså.

Snytt for to scoringer

Dessverre skulle laget i denne omgangen få god grunn til å føle seg snytt for to scoringer.

Først markerer linjedommer offside på Gerard Pique, en avgjørelse som viser seg å være feil. Deretter, to minutter før slutt, skyter så Chris Eagles; keeper er på ballen, men slipper den over streken – dessverre uten at dommeren får det med seg.

Dermed benytter Liverpool anledningen til å kontre direkte mot et United-lag blottet for forsvarere, og Kewell setter ballen i mål alene med keeper.

Det positive trass tapet var at Neville og Pique var tilbake i spill. En som fortsetter å imponere for reservene er Rodrigo Possebon, en spiller med stor ro i kroppen. Han spiller klokt, løper utrettelig, og skal bli meget spennende å følge videre.

United: Tom Heaton; Gary Neville (James Chester, 61.), Richard Eckersley, Gerard Pique (Federico Macheda, 68.), Danny Simpson; Tom Cleverley, Sam Hewson, Rodrigo Possebon, Sean Evans (Antonio Bryan, 73.); Chris Eagles, Danny Welbeck.

Uben.reserver : Ron-Robert Zieler, Ritchie Jones.