Tap for England

..til tross for Ashley Young-scoring. Se oversikten over alle United-spillerne som har vært i aksjon for sine landslag her. OPPDATERT 1. mars.

Her er landskampene med United-spillere som skal spilles tirsdag, onsdag og natt til torsdag.

Tirsdag 28. februar:

England U19 – Tsjekkia U19 2-1Uniteds reservekeeper Sam Johnstone spilte tirsdag sin sjette kamp for Englands U 19-landslag, da Tsjekkia kom på besøk til Leyton Orients arena Matchroom Stadium. Johnstone spilte de første 45 minuttene, og bidro til at engelskmennene gikk til pause med 1-0-ledelse, før han ble erstattet av Middlesbrough-keeper Connor Ripley. England vant til slutt kampen 2-1.Spania U23 – Egypt U23 3-1David de Gea er med i en spansk treningskamp med en tropp som er tatt ut med tanke på OL i London senere i år. United-keeperen måtte imidlertid melde forfall til tirsdagens kamp. Årsaken skal visstnok være sykdom. Spania vant kampen mot Egypt 3-1.

Onsdag 29. februar:

Italia U19 – Israel U19 1-1Michele Fornasier var med i Italias tropp til denne kampen, men det har ikke lyktes oss å få fatt i opplysninger om hvorvidt han fikk spille eller ikke.Frankrike U19 – Spania U19 1-2Kaptein Paul Pogba headet inn Frankrikes scoring fem minutter før slutt, men klarte ikke å hindre at de seiersvante naboene fra søndre side av grensen vant igjen. England U21 – Belgia U21 4-0Ben Amos og Will Keane var begge med i Englands tropp til EM-kvalifiseringskampen. Engelskmennene toppet før kampen gruppa med 12 poeng fra sine første fem kamper, mens Belgia var nummer to med åtte fra like mange kamper.

Engelskmennene skulle vise seg å være langt sterkere enn sine motstandere, og vant hele 4-0. Will Keane fikk de siste 8 minuttene for England, mens Ben Amos ikke var i kamptroppen.

Sveits U21 – Østerrike U21 1-2Uniteds nye spiller, Frederic Veseli, er med i den sveitsiske U21-troppen. United hentet Veseli fra Manchester City i januar.Tyskland – Frankrike 1-2Patrice Evra var med i den franske troppen til den interessante bortekampen mot sterke Tyskland, men fikk ikke spilletid av Laurent Blanc. Frankrike tok en sterkt 2-1-seier, selv uten Evras hjelp.Polen – Portugal 0-0Nani er med i Portugals tropp som reiste til Polen for å spille bortekamp, og United-vingen fikk de første 62 minuttene på banen i kampen som endte målløs.Nord-Irland – Norge 0-3Jonny Evans spilte hele kampen mot Norge i Belfast, men Evans og hans lagkamerater fikk en tøff oppgave mot Drillos. Scoringer av Håvard Nordtveit, Tarik Elyounoussi og Espen Ruud sørget for at Nord-Irland gikk av banen med et stygt tremålstap etter et vondt møte med de norske vikingene.England – Nederland 2-3Wayne Rooney og Tom Cleverley måtte trekke seg fra troppen, men Danny Welbeck, Ashley Young, Chris Smalling og Phil Jones var alle med i Englands tropp mot Nederland, og de tre førstnevnte startet også kampen mot Nederland på Wembley. Nederland ledet 2-0 da det gjenstod seks minutter av kampen, etter scoringer av Arjen Robben og Klaas-Jan Huntelaar, men Gary Cahill og Ashley Young scoret to raske for hjemmelaget og sørget for 2-2. Gleden varte imidlertid ikke lenge for Stuart Pearce og hans menn – Arjen Robben avgjorde til 3-2 i nederlands favør på overtid, og sørget for England-tap.

Noe som er mer bekymringsfullt for Uniteds del enn at England-tap, er at Chris Smalling måtte av med en hodeskade halvveis ut i andreomgang. Det er foreløpig ikke kommet noen rapporter på hvor alvorlig Smallings skde er. Phil Jones kom inn for Smalling.

Natt til torsdag:

Mexico – Colombia (i Miami) 0-2Javier Hernandez startet for et meksikansk lag som innledet kampen friskt, men etter hvert ble avslørt med usikkert spill i de bakre rekker. Det utnyttet Colombia ved å sette to baller bak El Tri-keeperen og vinne en fortjent seier. Hernandez selv fikk én mulighet like før pause, men ble tvunget bort fra det colombianske målet. Utover dette bød det seg få sjanser for United-spissen i en for Mexico svært middelmådig kamp.