Tap for U18-laget

Et ungt U18-lag tapte mot Bolton.

Hjemmelaget taklet best de tøffe værforholdene da Boltons U18-lag tirsdag ettermiddag tok imot Manchester United i styrtregn.

Bolton presset United bakover i førsteomgang, og da Elliott Newby gav Bolton ledelsen var det på ingen måte en overraskelse, det var nesten mer overraskende at de ikke allerede ledet. United-keeper Joel Pereira hadde blant annet hatt en flott fingertuppredning for å hindre William Abbotts i å sende Bolton i føringen.

United stilte med et ungt lag (selv til U18-nivå å være), spesielt etter pause da Marcus Rashford og Ro-Shaun Williams kom inn. Førstnevnte har vi sett litt til tidligere, blant annet i FA Youth Cup mot Leicester City, mens Williams (en forsvarsspiller) spilte sin første kamp på U18-nivå.

United så bedre ut etter pause, og kaptein Ryan McConnell og Willock (som også hadde et forsøk i førsteomgangen etter pent spill) sendte begge avgårde langskudd som ikke endte i mål, før Sean Goss utlignet med et knallhardt skudd, og kort tid etterpå var han frempå igjen, men den ballen gikk heller i tverrliggeren enn i mål.

willock
TAPTE: Matthew Willock og resten av U18-laget.

På det tidspunktet så det ut som om United kunne vinne, eller i alle fall ta poeng, men rett etterpå var Bolton i føringen igjen etter en klinisk avslutning av Jamie Thomas.

Mot slutten av kampen ble været enda verre, og Bolton fikk til mest under de vanskelige forholdene. Venstreback Ben Barber hindret 3-1 med en god blokkering, men fremover fikk ikke United til stort, og Bolton hadde det nokså komfortabelt på slutten. Det ble 2-1 til Bolton Wanderers over Manchester United.

Bolton 2-1 United

23. min.: 1-0 Newby
64. min.: 1-1 Goss
69. min.: 2-1 Thomas

United: Joel Pereira; Callum Evans (Ro-Shaun Williams 46), Ryan McConnell, Nicholas Ioannou, Ben Barber; Josh Harrop, Sean Goss, Matt Willock, Devonte Redmond, Scott McTominay (Joe Riley 68); Ruairi Croskery (Marcus Rashford 46).
George Dorrington var ubenyttet reserve.

Spillerstatistikk     Tabell     Kamper og resultater