Tap i siste ligakamp

Timothy Fosu-Mensah og co gikk på et heller ubetydelig tap mot Boro. Nå er de klare for sluttspill.

Manchester Uniteds U18-lag tapte 2-0 borte mot Middlesbrough lørdag ettermiddag, i det som var den siste kampen i den vanlige serien.

Det tok 43 minutter før hjemmelaget tok ledelsen på Rockliffe Park. Manchester United forsøkte å kjempe seg tilbake i kampen, men etter 77 minutter falt den endelige avgjørelsen.

Dommeren pekte på krittmerket med et kvarter igjen å spille, og dermed stod det 2-0 til Middlesbrough, som også ble sluttresultatet.

Middlesbrough 2-0 (1-0) – Manchester United

Tid og sted: Rockliffe Park, 7. mars 2015, kl. 13.30
Turnering: Barclays U21 Premier League

44. min.: 1-0 Fry
77. min.: 2-0 Wheatley (str.)

Manchester Uniteds lag: Dean Henderson; Tyler Reid (Tyrrell Warren 75), Axel Tuanzebe, Ro-Shaun Williams, Ethan Hamilton; Timothy Fosu-Mensah, Jordan Thompson; Joe Riley (Zach Dearnley 46), Callum Gribbin, Ruairi Croskery (Charlie Scott 75); Marcus Rashford
Uben.innb.: Oliver Byrne

Spillerstatistikk     Scoringsstatistikk    Tabell     Kamper og resultater

Dette var den siste kampen i det ordinære seriespillet, og det er nå duket for sluttspill i U18-serien. Middlesbrough vant serien, mens Manchester United ble nummer fire.

De fire beste lagene fra Gruppe Nord går videre til sluttspill, hvor de møter de fire beste lagene fra Gruppe Syd. Everton og Manchester City er de to øvrige lagene som går videre fra Uniteds gruppe. Liverpools U18-lag ble for øvrig nummer syv.