Tap for Keane & co.

DE UTLÅNTE: Blackburn stakk av med alle poengene etter 2-1-seier på Hillsborough.

Sheffield Wednesday 1-2 (0-2) Blackburn

Will Keane var den eneste av Uniteds utlånte som var i aksjon onsdag kveld. 22-åringen spilte hele kampen for Sheffield-klubben, men uten å tegne seg på scoringslisten denne gang.

Han var imidlertid ikke så langt unna. Allerede etter fem minutters spill var han frempå med et godt forsøk hvor han vendte opp og klinket ballen mot mål. Dessverre for Keane var gjestenes keeper med på notene, for med en scoring der, på stillingen 0-0, kunne dette fort ha blitt en helt annen kamp.

Isteden ble det Blackburn som fant veien til mål – til og med to ganger – før pause.
Keane var frempå igjen like etter oppstart i 2. omgang, men denne gang satte han ballen høyt over mål. Siden reduserte laget hans én gang, og det var det.

Med dette nederlaget ble «onsdagsklubben» passert av Blackburn på tabellen. Wednesday ligger nå på 11. plass med 46 poeng, hele 15 bak Brentford som i øyeblikket innehar den siste «play-off»-plassen.