Tap i Butts managerdebut

Ingen umiddelbar suksess for hverken den nye eller den gamle U23-manageren.

Manchester Uniteds U23-lag var i aksjon i treningskamp mot Brentford-reservene i kveld, og kampen var Nicky Butts første som midlertidig sjef etter Warren Joyce’s avgang.

Butt er egentlig sjef for Uniteds akademivirksomhet, og det later foreløpig til at det er den rollen han er best skikket til. U18-laget kjørte nemlig over Blackburn tidligere lørdag, mens U23-laget fikk voldsomme problemer mot reservelaget til Brentford, som altså spiller i Championship.

I likhet med førstelaget, er det konsentrasjonssvikt tidlig i kampen som ble avgjørende. 0-1 kom etter bare 14 minutter, og 0-2 kom etter det som tildels kan sies å være en keepertabbe av Kieran O’Hara.

På stillingen 0-3 etter 61 minutter så det ut til å være avgjort, men Sean Goss og Joe Riley tente Uniteds håp med scoringer i det 63. og 70. minutt. I likhet med Rooneys scoring mot Fenerbahce, ble imidlertid disse scoringene for lite altfor sent.

Til oppgjøret hadde han valgt ut følgende ellever:

Kieran O’Hara; Matthew Olosunde, Roshaun Williams, Regan Poole, Joe Riley; Devonte Redmond, Matthew Willock, Sean Goss, Sadiq Elfitouri; Tosin Kehinde, Demitri Mitchell

Innbyttere: Josh Doughty, Max Johnstone, Kane Roberts, Charlie Scott, Josh Bohui

Tap også for Joyce

Tidligere reservelagssjef Warren Joyce ledet sin første kamp som Wigan-trener i kveld, en tøff bortekamp mot Reading.

Det tok ett minutt før håpet om en drømmedebut ble knust, og fem minutter senere hadde Garath McCleary doblet ledelsen til 2-0.

I andre omgang fortsatte Reading å trykke på mot Wigan, som med kveldens tap ligger tredje sist på Championship-tabellen. Sluttresultatet for Joyces menn ble 0-3.