AP (3)

Tap for Pereira & co

I forrige kamp ble det en etterlengtet opptur for Andreas Pereira & Flamengo, da de vant 2-0 hjemme mot Cuiabá.

Samtidig så var jo ikke det den verste motstanderen, og bortekampen mot Atlético Mineiro søndag kveld (skandinavisk tid) ville vise bedre om en kunne begynne å friskmelde Flamengo.

Det kunne en ikke.

Andreas Pereira startet kampen, men ble byttet ut i pausen. Før det hadde han et frisparkforsøk som skapte trøbbel for keeper etter en liten retningsforandring, og også et annet OK skuddforsøk, men han skal ha forsvunnet litt utover i omgangen.

Det stod 1-0 da Pereira ble byttet ut, og det ble 1-0 til Atlético Mineiro i andreomgangen også, så det ble et tomålstap på Flamengo denne gangen. De har nå spilt fem kamper i juni, og hele fire av dem har endt med tap.