Tap for Hernández & co

Ex-red matchvinner da Juventus slo Real Madrid i den første Champions League-semifinalen.

Javier Hernández måtte finne seg i å starte på benken, men det var nok av ex-reds i aksjon uansett, og meksikaneren kom etter hvert innpå.

Det var hjemmelaget som begynte best, og Real Madrid hadde ikke en mann helt bakerst de kunne stole på, og det var helt fortjent da tidligere Real Madrid-spillet Álvaro Morata sendte Juventus i ledelsen.

Ex-red Cristiano Ronaldo er allergisk mot å ikke score, og headet inn 1-1 i det 27. minutt, noe som også var stillingen til pause. Men Ronaldo var ikke den eneste tidligere United-spilleren i aksjon: Juventus hadde både Evra og Tevez med, og sistnevnte skaffet den gamle damen straffespark, og som vi husker fra Moskva kan Tevez score på straffer. 2-1.

Det tok ikke lang tid etter Tevez-målet til Carlo Ancelotti fant ut at han kanskje burde ha inn nok en spiller med en forbindelse til United, siden det jo åpenbart var en vinneroppskrift her. Med rundt en halvtime igjen kom derfor Hernández inn. Han var en del involvert, men i likhet med lagkameratene var han egentlig aldri i nærheten av å utligne.