Tannlegetime stoppet Zaha

Men Michael Keane fikk sin U21-debut da England valset over Østerrike.

Wilfried Zaha storspilte og scoret blant annet ett mål da Romania ble beseiret 3-0 torsdag. Mandag var han imidlertid ikke å se i troppen som møtte Østerrike på Amex Stadium i Brighton.

Forsvarsspillere sliter med å håndtere han, men en tannlegetime satte kjepper i hjulene for den United-klare vingen.

Det skulle bli en enkel seier for England, takket være to kontroversielle dommeravgjørelser. Først viste han ut Østerrikes keeper for å ha handset utenfor streken, selv om reprisen viste at han hadde sluppet ballen før han hadde ruset langt nok ut.

Det påfølgende frisparket banket Jonjo Shelvey i mål.

2-0 kom fra Josh McEachran etter et straffespark som førte til at Østerrike ble redusert til ni mann. Igjen ble det dømt for hands, men det var lite Patrick Farkas kunne gjøre for å hindre det.

Med to manns overtall i nesten en hel omgang ble det lett for England, og Marvin Sordell og Conor Wickham ordnet til slutt 4-0-seier til the Young Lions.

Sett med United-øyne var det gledelig at Michael Keane fikk sin debut med et snaut ti minutter langt innhopp. Han er uansett kun 20 år og vil kunne spille U21-landslagsfotball fram til EM i 2015.