– Synd Morata ikke er her

Ander Herrera forteller at han var forberedt på å få Alvaro Morata som lagkamerat i sommer.

Lenge var det mye som tydet på at den spanske Real Madrid-spissen var spilleren José Mourinho ville hente som sin nye nummer ni. På tolv timer tok imidlertid Manchester United en brå vending på overgangsmarkedet og sikret seg Romelu Lukaku i stedet.

– Jeg trodde til og med at jeg skulle spille med Morata. Det var veldig nær ved å signere, fortalte Herrera etter kampen mot Los Angeles Galaxy natt til søndag, ifølge Manchester Evening News.

– Det er synd at han ikke er hos oss, men han er en klassespiss og vil gjøre det godt uansett hvor han spiller.

Også Mourinho har bekreftet at United var i samtaler med Real Madrid om Morata, men at klubbene ikke ble enige om pris.

– Jeg liker ikke å snakke om spillere som ikke er våre. Morata er ikke vår, og jeg kan ikke snakke om spillere fra Real Madrid, sa Mourinho søndag, før han likevel kommenterte situasjonen.

–Ja, vi var interessert. Det er åpenbart og offentlig. Vi kom ikke til enighet økonomisk, noe som også er åpenbart. Men det er Real Madrids rett å be om den summen de ønsker seg for sine spillere. Vi kan ikke bestemme prisen på en Real Madrid-spiller, det er det de som må gjøre.

– Jeg kritiserer ikke Real Madrid, og jeg kommer ikke til å kritisere mitt eget styre. Styret la inn et bud, og de forsøkte å komme til enighet, noe som ikke skjedde.