Svensken avgjorde for United

God start på Premier League Cup.

Malmö-fødte Anthony Elanga har gjort mye bra for U18-laget i sesongstarten, og lørdag scoret han det avgjørende målet i Manchester Uniteds kamp mot Newcastle i U18 Premier League Cup.

Kampen ble spilt på Carrington, og United sparte en rekke spillere på grunn av tirsdagens UEFA Youth League-kamp mot Valencia, inkludert nøkkelspillere fra hver lagdel: Ethan Laird, Aliou Traoré og Mason Greenwood.

Da er det viktig at andre tar ansvar, og det var nettopp det Anthony Elanga gjorde med 20 minutter igjen av kampen.

Han gjorde det meste selv da han avgjorde, selv om selve avslutningen gikk via en motspiller og i mål.

KUNNE DOBLET LEDELSEN: Arnau Puigmal.

Arnau Puigmal hadde muligheten til å doble på straffespark etter at han selv ble felt, men den dyktige Newcastle-keeperen Atto Huuthen reddet straffesparket. Newcastle var ikke ufarlige i denne kampen heller, og hadde et skudd i tverrliggeren, men det ble bare én scoring på Carrington.

Dermed ble det i det minste ett Manchester United-lag som vant på en lørdag som ikke var all verden for United-fans.

United har med dette fått en god start på årets U18 Premier League Cup, der en er i pulje med Newcastle, Norwich og tittelforsvarer Chelsea. Vinneren av de seks gruppene, pluss de to beste toerlagene, går videre.

PS. Phil Nevilles sønn, Harvey Neville, var blant dem som startet i stedet for hvilte nøkkelspillere. Neville spilte den første omgangen før han ble byttet ut på stillingen 0-0.

U18-trener: Neil Ryan.

Manchester United 1-0 Newcastle United