Svak helg for United-gutta

OPPDATERT 21.00: Bébé var eneste lånesoldat som seiret i helgen.

Lørdag 6. april:

Brighton – Leicester 1-1:

Michael Keane spilte hele kampen da Leicester fikk ett poeng borte mot Brighton i Championship lørdag. Leicester ledet helt frem til to minutter før slutt, og kunne passert Brighton i opprykkskampen hvis de hadde holdt ut. Keane hadde også en bra målsjanse til å score i kampen, men volleyskuddet gikk over.

Poenget betyr at Leicester ligger på 7. plass i Championship – ett poeng bak nettopp Brighton som ligger på den siste plassen som gir play off i divisjonen.

Crystal Palace – Barnsley 0-0

Wilfried Zaha var tilbake på Palace-laget, men laget gikk likevel av banen uten scoring for fjerde gang på rad. Det betyr at sjansene til direkte opprykk ser ut til å glippe. Zaha spilte hele kampen, men uten at det hjalp hjemmelaget mot bunnlaget. Palace ligger på 4. plass i Championship, men har seks poeng å gå på ned til 7. plassen som ikke gir play off om en plass i Premier League neste sesong.

Walsall – Sheffield United 1-1

Sam Johnstone måtte omsider seg seg overlistet da Walsall spilte 1-1 i League One lørdag. Johnstone stod uten baklengs på sine første tre kamper for Walsall, men mot opprykksjagende Sheffield United måtte han plukke ballen ut av nettet etter en drøy time.

Johnstones Walsall drømmer også om opprykk. De er ubeseiret på sine siste 13 kamper, og ligger på en 8. plass – to poeng bak Swindon som ligger på den siste play off-plassen.

Doncaster – Tranmere 1-0

Sean McGinty og Tranmere maktet ikke å ta poeng borte mot lederlaget i League One. McGinty pådro seg et gult kort, og ble tatt av banen etter 74 minutter. Tranmere ligger på 7. plass i League One – á poeng med Sam Johnstones Walsall.

Søndag 7. april:

Rio Ave – Vitoria Setubal 2-1

Bébé spilte hele kampen for Rio Ave da de vant 2-1 søndag ettermiddag, men det ble ingen scoring på portugiseren. Rio Ave ligger på 7. plass i Portugal.

QPR – Wigan 1-1

I en kamp QPR måtte ha seier var Fabio verken på bane eller benk for hjemmelaget. Brasilianeren har slitt med sykdom og ble altså ikke klar. Angelo Henriquez satt på benken hele oppgjøret for Wigan. QPR har nå syv poeng opp til trygg plass og trenger nærmest en mirakel for å overleve. Hjemme på Loftus Road tok de ledelsen fem minutter før slutt etter å ha spilt med ti mann i mesteparten av oppgjøret, men Shaun Maloney utliknet fire minutter på overtid på frispark.

Hannover – Stuttgart 0-0

I et målløst oppgjør mot Hannover ble Federico Macheda satt inn i sluttminuttene – som han ofte blir – i håp om en matchvinnende scoring. Det ble imidlertid ingen nettkjenning på italieneren og Stuttgart svever fortsatt midt på tabellen i Bundesliga.