Surt tap for United-utlånte

DE UTLÅNTE: Ben Amos og Saidy Janko (bildet) var begge i aksjon da Bolton tapte 1-0 for Blackburn.

Blackburn 1-0 (0-0) Bolton (Ben Amos og Saidy Janko)

Det ble et klassisk Lancashire-derby på Ewood Park, hvor en jevnspilt kamp mellom naboklubbene Blackburn og Bolton omsider fikk sin avgjørelse fire minutter på overtid!
Etter at ingen av lagene til da hadde lyktes foran motstandernes keeper, fant da vertenes Jordan Rhodes veien forbi Ben Amos med et skudd inn i  hjørnet fra kort hold.  Dermed sikret han samtidig de blåhvite alle poengene og en luke på  ti poeng ned til gjestene.

Ben Amos gjorde for øvrig en god figur mellom Bolton-stengene.  I sin tredje start på rad krediteres han blant annet for noen praktredninger, hvorav en, etter 80 minutter, beskrives slik på Boltons offisielle twitterkonto:

Når det gjelder Saidy Janko, så ofres ikke han annen omtale enn at han sto for et hardt og godt innlegg som ingen av lagkameratene hans beklageligvis var med på. Opptredenen var sveitserens femte siden han i februar ble lånt ut for resten av sesongen, for øvrig i bytte med Andy Kellett. Janko ble byttet ut etter 68 minutter.