Supermål til ingen nytte

United ble slått ut av FA Youth Cup.

Marcus Rashford scoret et nydelig mål for U18-laget i 8. delsfinalen av prestisjetunge FA Youth Cup, men dessverre kom målet til ingen nytte.

Tottenham vant nemlig til slutt 3-1 på White Hart Lane mandag kveld.

På etterskudd

Det var Tottenham som kom best i gang, og de tok ledelsen etter corner etter 20 minutter. Corneren gikk gjennom beina på Uniteds forsvarsspiller på første stolpe, og ble dunket i mål på bakre stolpe.

United slet med å skape noe som helst, men så fikk de plutselig frispark på 30 meter. Marcus Rashford tok fart, og skjøt hardt i hjørnet fra 30 meter. En flott scoring, og United hevet seg også etterpå. Kampen jevnet seg ut og Rashford og United hadde et par muligheter til å ta ledelsen.

Etter 61 minutter jublet en del United-fans for det de trodde var scoring, men Cameron Borthwick-Jacksons forsøk ble korrekt avblåst for offside.

51 sekunder senere scoret så Tottenham på en kontring. De rullet opp fra høyre til venstre, fikk overtall og alene med keeper fikk hjemmelagets spiller en lett jobb.

Det ga hjemmelaget ro, og i stedet for en sluttspurt fra United så var det de som tok initiativet, og 20 minutter før full tid kom 3-1.

Utslått

United aldri maktet å komme tilbake i kampen, og dermed endte årets FA Youth Cup-eventyr i 8. delsifinalen.

Etter sju seirer på de åtte siste kampene og 17-3 i målforskjell på de kampene falt United altså ned på jorda igjen med et brak mandag kveld.

Det er imidlertid verdt å merke seg at sju av spillerne fra mandagens kamp også kan spille for U18-laget i denne turneringen neste sesongen.

Tottenham møter Nottingham Forest på bortebane i kvartfinalen.

Tottenham 3-1 Manchester United