Superinnbytteren

Nick Powell kom inn fra benken, og scoret to mål for å sikre avansement i FA-cupen for Wigan.

Wigan vant FA-cupen sist sesong, samtidig som de rykket ned fra Premier League. Denne sesongen så veien til Wembley ut til å bli en blindvei allerede i tredje runde, da de spilte mot Milton Keynes Dons.

Gammel kjenning

MK Dons tok ledelsen etter 10 minutter, ved tidligere United-spiller, Luke Chadwick. Laget fra League One holdt på ledelsen helt frem til det 79. minutt. Da dukket Powell opp og headet innlegget fra Chris McCann i mål, og sikret ekstraomganger mot laget fra League One.

Superbytte

Powell hadde bare vært på banen i litt over et kvarter da den første scoringen hans kom, og trener Uwe Rösler, var klar på at han hele tiden var klar over at United-gutten kunne snu kampen for han.

– Å sette inn Powell var alltid en del av planen, dersom vi trengte det. Han er 19 år, og får spilletid i Championship for et lag som kjemper om Play Off. Han spiller her hvor det er mye press på laget, og vi må være forsiktige så han ikke blir utbrent. Jeg tror dette er best for både oss og Manchester United. Han kommer forhåpentligvis til å reise tilbake som en mye mer erfaren spiller, etter denne sesongen, sa Rösler.

Ny perle

Manageren hadde all grunn til å skryte av Powell, for det andre målet var virkelig vakkert. Bare to minutter inn i ekstraomgangene rev han seg fri fra forsvaret, og alene med keeper beholdt han roen, og chippet enkelt i mål.

Kampen endte til slutt 3-1 til Wigan, som dermed møter Crystal Palace i neste runde i cupen.