Suksess på flere fronter

Også Conor Devlin (bildet) & co. gikk til topps i Milk Cup.

Det var ikke bare United-juniorene som hadde suksess i Nord-Irland denne uken. Tre av deres klubbkamerater – Corry Evans, Oliver Norwood og Conor Devlin, kunne også juble etter å ha hjulpet Nord-Irland U18 til topps i Milk Cups såkalte Elite-seksjon.

Etter å ha innledet turneringen med 3-2 over Tyskland på mandag, fulgte de grønne opp med 3-0 over Bulgaria to dager senere. Fredag kveld kulminerte det hele med 2-0 over Danmark i finalen.

Etter rapportene å dømme var det keeper Devlin som virkelig sto frem blant United-kontingenten i denne kampen. Etter at Cardiff-spissen Josh Megennis hadde sendt nordirene i føringen i første omgang, vartet rødtrøyenes unge sisteskanse opp med flere avgjørende redninger.

Da så Accringtons innlånte Leicester-spiss Billy Kee konverterte et straffespark ti minutter ut i 2. omgang, var jobben på det nærmeste gjort. Danskene, som inntil da hadde holdt så godt følge, mistet gnisten, og Nord-Irland kontrollerte resten av oppgjøret.