Stuart Mathieson ny på united.no

Supporterklubben forsterker med erfaren United-journalist.

Få engelske journalister har jobbet tettere på United de siste 20 årene enn Stuart Mathieson.

Som United-reporter i lokalavisa Manchester Evening News har han gått fra ukentlige telefonsamtaler med Sir Alex den første tiden, til å dekke klubben også tett etter at skotten ga seg.

I oktober avsluttet han imidlertid samarbeidet med Manchester Evening News, etter 23 trofeer på 22 år som avisas United-korrespondent, en jobb han har hatt siden FA-cupfinalen i 1995.

Sir Alex Ferguson var blant dem som tok seg tiden til å takke ham av fra den jobben.

Fra og med kommende uke skal Mathieson blant annet levere for united.no.

Se Fergusons avskjedsprat med Mathieson her.

Stuart Mathieson.

– Jeg er veldig glad og beæret over å få sjansen til å skrive for Supporterklubben.

– Jeg har jo selv vært i Skandinavia en rekke ganger som United-reporter i Manchester Evening News, og jeg har alltid følt meg svært velkommen. Jeg er selvsagt også veldig klar over hvor lojale dere er som United-supportere.

– Jeg håper at mine artikler vil gi dere både innsikt, perspektiv og meninger som kan gi en bra debatt om United og alt som foregår på Old Trafford. Jeg vil også gi dere en del historier fra min tid som United-reporter.

– Jeg ser frem til å skrive for dere, og håper virkelig at dere både leser og trives med artiklene.

– Erfaring, integritet og respekt

Ansvarlig redaktør i Supporterklubben, Dag Langerød, er svært fornøyd med å få Mathieson med på et allerede sterkt lag.

– Vi ønsker å gi dere medlemmer enda mer unikt stoff, og vi tror Stuart kan gi dere det. Han har enorm erfaring, et svært kontaktnett, har høy integritet og nyter stor respekt både på Old Trafford og blant andre journalister.

– Samtidig er det viktig å understreke at han fortsatt er ganske så tett på alt som foregår siden han nå jobber freelance, blant annet for oss.

– Stuart Mathiesons artikler og meninger er noe jeg selv alltid har lest med stor interesse, og jeg gleder meg til at han nå skal dele dem med Supporterklubbens medlemmer, eksklusivt i våre kanaler.

Mathiesons første innlegg kommer på trykk neste uke.