Strudwick tilsidesatt

Fysikkktrener Tony Strudwick jobber ikke med førstelaget lenger.

Dette skriver vanligvis pålitelige Ian Ladyman i Daily Mail.

Uniteds mengde skader gjør at det kanskje ikke virker så uforståelig å la noen andre være ansvarlig for spillernes fitnessnivå, men ifølge avisa foreligger det ingen informasjon om at avgjørelsen skal være tatt fordi Van Gaal er misfornøyd med Strudwicks arbeid. Han skal ganske enkelt heller ønske å jobbe med sin egen mann; Jos van Dijk.

Van Dijk, beskrevet som Van Gaals fitnessguru, er dermed nå ansvarlig for å planleggingen som skal få orden på spillernes fysikk.

lagbilde201415 (650 x 358)
INGEN STRUDWICK: Nei, dette er ikke et bilde av de som er på skadelisten, dette er nemlig hele laget… Men Tony Strudwick var ikke med på årets lagbilde.

Strudwick skal ha blitt bedt om å heller jobbe med Uniteds unggutter. Han hadde fortsatt ansvaret for førstelaget under pre-season, og han skal ha blitt en populær mann blant spillerne etter at han kom til United fra Blackburn Rovers i 2007. Strudwick har også jobbet med det engelske landslaget, og var blant annet med til VM i sommer.

Mangeårig skadetrøbbel gjør uansett at det har blitt stilt spørsmål ved om noe har blitt gjort galt, og det kan derfor bli spennende å se om ting bedrer seg de neste åra om rollefordelingen blir som nå.