Chile tapte overraskende mot Costa Rica natt til lørdag.

Det vil seg ikke helt for Alexis Sánchez denne sesongen.

Tidligere denne måneden dukket det opp rapporter om at Sánchez har til gode å finne seg til rette i Manchester – og på Carrington skal chileneren være en isolert figur.

Tilsvarende rapporter har dukket opp om Sánchez på landslaget, og heller ikke i nattens vennskapskamp mot Costa Rica stemte det for Uniteds nummer syv.

Costa Rica hadde ikke vunnet på sine ni siste landskamper, men etter bare en drøy times spilt på Estadio El Teniente-Codelco hadde gjestene sendt tre baller i Chile-nettet.

På dette tidspunktet hadde hjemmepublikumet allerede vendt seg mot laget sitt – og det hjalp lite at Sebastian Vegas reduserte med 20 minutter igjen på klokka.

Like etter var det lagets store spiller – Alexis Sánchez – som sto frem for å ta ansvar fra ellevemeteren.

Straffen var dessverre av det svake slaget, og Keylor Navas hadde få problemer med å redde forsøket. Bare minutter senere gjorde dog Sánchez opp for seg, og reduserte dermed til 2-3 på overtid.

Det var dessverre for lite, for sent, og Costa Rica gikk dermed noe overraskende seirende ut av oppgjøret.

Dessverre er det ikke mye positivt å lese om kampen til Sánchez, som mottar en del kritikk for å ikke ta ansvar som lagets store stjerne. Han er dog ikke den eneste Chile-spilleren som slaktes etter nattens tap, men som lagets store stjerne forventes det at han skal ta (mer) ansvar når laget sliter.

PS. Sergio Romero var ubenyttet innbytter da Argentina vant 2-0 mot Mexico.