Stortap for U18

Paul McGuinness’ gutter ble overkjørt av Wolverhampton og tapte 4-0.

Det ble en mørk dag for United U18 som stilte med et veldig ungt lag. De slet med å kontrollere Zeli Ismael som terroriserte United-forsvaret og scoret til slutt hat-trick.

Den første scoringen kom etter at United-midtstopper Sean McGinty ikke klarte å stoppe spissen. Ismael kom seg forbi, rundet keeper og satte enkelt inn kampens første mål. Senere i omgangen fikk Wolverhampton straffespark etter hands på Fornasier. Ismael satte først ballen i mål, men dommeren mente den måtte bli tatt på nytt. Samme spiller gikk frem igjen og doblet ledelsen til 2-0.

Rett etter pause økte Liam McAllister ledelsen etter innlegg fra venstre, før Ismael satte den siste spikeren i kista og scoret sitt tredje for dagen og Wolves’ fjerde fra kort hold. United avsluttet likevel sterkt, og Jesse Lingard, Jack Barmby og Joe Rothwell blir trukket frem av ManUtd.com.

United: Jacob; Fornasier, McGinty, McCullough, Blackett; Giverin (Rothwell), M. Keane, Hendrie, van Velzen; Lingard, Lawrence (Barmby)