Storseier mot Huddersfield

Manchester Uniteds U18-lag knuste Huddersfield Town 5-0 i lørdagens bortekamp på Storthes Hall, og dermed fortsatte de unge den gode trenden i sesongåpningen.

Lagene spilte jevnt i åpningen av kampen og begge var nær ved å score opptil flere ganger. Men med gjentatte svake avslutninger så det ut til at omgangen skulle ende uavgjort. Federico Macheda ville det derimot annerledes og åpnet scoringskontoen like før pause – bare minutter etter at han hadde truffet tverrliggeren.

I andre omgang skrudde de røde opp tempoet og midtbanen ved Oliver Norwood (bildet) og Matthew James tok kontroll over kampen. Etter fire minutter scoret Nicky Ajose og ti minutter senere satte Lee Askham inn det tredje. Men det skulle ikke ende der. Etter halvspilt andreomgang kom Cameron Stewart og Chris Curran inn for Ajose og Askham, og fire minutter senere noterte også Stewart seg på scoringslisten. Kvarteret før slutt satte kaptein Matthew James inn Uniteds femte for dagen og hjemmelaget var knust i fillebiter.

Sluttresultat: Huddersfield Town 0-5 Manchester United

Mål: Macheda (41), Ajose (49), Askham (59), Stewart (70), James (75)

Manchester United : Ben Amos, Kenny Strickland, Oliver Gill, Reece Brown, Scott Wootton, Matthew James, Lee Askham (Chris Curran, 65.), Oliver Norwood, Federico Macheda, Davide Petrucci, Nicky Ajose (Cameron Stewart, 65.)

Uben.innb.: Conor Devlin.