Storseier for reservene

Manchester Uniteds reserver vant torsdag kveld overlegent 4-0 mot bunnlaget Hull. Danny Welbeck (bildet) var en av fire målscorere på Moss Lane i Altrincham

Det var aldri noen tvil om hvor seieren ville ende, og United startet også kampen bra. Federico Macheda hadde to gode sjanser i løpet av de første ti minuttene, men det ene skuddet gikk utenfor mens det andre ble reddet av Tom Woodhead i Hull-målet. Macheda fikk sin scoring etter 23 minutter da han scorte på straffespark. Lee Martin ble ulovlig stoppet av Nathan Hanley og Macheda sendte United i ledelsen. Sju minutter senere doblet Welbeck ledelsen, da han løftet ballen over Hulls keeper etter pasning av Rodrigo Possebon. Hull skapte også sjanser i første omgang, men det meste gikk utenfor mål.

Det tok ikke lang tid av andre omgang før kampen ble punktert. Lee Martin slo inn et innlegg til Welbeck på bakre stolpe. Ballen spratt til Possebon, som fikk en enkel oppgave å score fra kort hold. United skapte sjanser, og både Welbeck og Daniel Drinkwater hadde skudd som ble reddet av Woodhead. Etter 58 minutter scorte Lee Martin Uniteds siste for kvelden og seieren var et faktum. Resten av kampen ble en formalitet for Ole Gunnar Solskjærs menn og gikk rolig for seg.

Dagens seier førte United opp på en fjerdeplass på tabellen i Reserve League North, to poeng bak Newcastle som har spilt en kamp mer. Nå venter to bortekamper i ligaen mot Middlesbrough og Newcastle, før sesongen avsluttes med tre hjemmekamper i april.

Uniteds lag: Tomasz Kuszczak; Richard Eckersley (Magnus Eikrem 56.), Corry Evans, Ritchie De Laet, Fabio (Oliver Gill 46.); Daniel Drinkwater, Matthew James, Rodrigo Possebon, Lee Martin; Federico Macheda, Danny Welbeck (Antonio Bryan, 73.)

Uben.innb.: Ron-Robert Zieler, Robert Brady

Kilde: manutd.com