Se Henderson-redningen som reddet tre poeng

Slik gikk det med våre utlånte i helga.

Norwich City 1-2 Sheffield United

Dean Henderson stod som vanlig i mål for Sheffield United, og det endte med nok et sterkt resultat for Chris Wilders lag.

De havnet under mot Norwich, men snudde kampen.

Mot slutten kunne det uansett gått galt, da Todd Cantwell fikk sjansen til å utligne, men Henderson slo til med en finfin reaksjonsredning, og hindret scoring. Under kan dere se videoen Sheffield United har lagt ut av redningen.

Henderson får karakteren 8 av Sheffieldunited.news.

Inter 0-0 Roma

Det ble målløst da Inter fredag kveld fikk besøk av Chris Smallings Roma.

Det resultatet er nok Smalling vesentlig bedre fornøyd med enn sin gamle lagkamerat Romelu Lukaku.

Smalling har gjort det godt i Italia, og landslagssjef Gareth Southgate var på tribunen for å se på stopperen.

Igjen gjorde Smalling det godt for Roma, selv om stopperpartner Mancini får vel så mye ros etter denne kampen.

Alexis Sánchez er fremdeles ute med skade, og var ikke involvert i kampen.

Oppladningen til kampen ble preget av Corriere dello Sports upassende avisforside, som også Ole Gunnar Solskjær uttalte seg sterkt kritisk om.

Motherwell 1-0 Heart of Midlothian

Joel Pereira mistet plassen i midtuka, men på grunn av keeperskade var han tilbake i buret her.

Han klarte ikke å holde buret rent, uten at det skal ha vært hans feil. Fikk terningkast 6 for innsatsen av lokalavisa.

Etter kampen ble Daniel Stendel bekreftet som ny manager, så da får vi se om Pereira får tillit av ham fremover.

Burton Albion 0-2 Lincoln City

Kieran O’Hara stod som vanlig i mål for Burton, og det ble en tøff start på kampen for ham siden Lincoln tok ledelsen allerede i kampens andre minutt.

Det virker ikke som om O’Hara verken storspilte eller hadde noen spesielle problemer i denne kampen, men uansett en skuffende lørdag for iren.

Burton har på sin 15. plass ganske trygg avstand til lagene på nedrykksplass, men også stor avstand oppover til lagene på play-off. Det virker svært sannsynlig at klubben spiller på samme nivå neste sesong også, med andre ord.

TAPTE: Kieran O’Hara.

Bristol Rovers 4-2 Southend United

Ethan Hamilton har slitt med en skade, og startet på benken i Southends bortekamp mot Bristol Rovers.

Southend har vært katastrofalt dårlige denne sesongen, men ledet overraskende 2-0 til pause her, men etter pausen kollapset Sol Campbells lag totalt.

Vår mann kom inn i det 63. minutt, og da var det allerede blitt 2-2, og han klarte ikke å hindre at det ble 4-2 til hjemmelaget.

Southend har elleve poeng opp til Wimbledon (som har spilt én færre kamp enn Southend) og Tranmere (som har spilt to kamper færre) på trygg grunn.

Morecambe 1-1 Carlisle United

George Tanner spilte som vanlig for Morecambe i Shrimps’ 1-1-kamp mot Carlisle.

Tanner ble værende på banen hele kampen, men det virket ikke som om han utmerket seg spesielt i den ene eller den andre retningen.

Morecambe ligger helt sist i fotballigaen, men det er bare målforskjell som gjør at de er under streken.

UAVGJORT: For George Tanner & co.

Stalybridge Celtic 2-1 Whitby Town

Stalybridge Celtic vant sin sjette kamp på rad da Whitby ble sendt tilbake til kysten uten et eneste poeng i bagasjen.

Alex Fojticek stod som vanlig i mål for Stalybridge. Baklengsmålet, som kom mot slutten av oppgjøret, kom etter at han måtte gi retur.

Celtic er nå på play-off-plass på nivå sju i England.

Stocksbridge Park Steels 4-2 Newcastle Town

Jacob Carney har returnert til Stocksbridge på lån på grunn av en keeperskade, og skal spille der ut desember, i alle fall.

I returen ble det to baklengsmål, uten at det ser ut som om vår mann får skylda for det.

I likhet med Stalybridge Celtic (i divisjonen over) ligger Stocksbridge på femteplass, den siste play-off-posisjonen.