Manchester United v Aston Villa - Carabao Cup Third Round

– Stolt av guttene i dag

Erik ten Hag roser spillerne etter at United kjempet seg tilbake fra både 0-1 og 1-2.

Før pause kontrollerte vi kampen, men gjorde feile valg da vi hadde mulighetene. Vi var unøyaktige i det vi gjorde. I pausen ble vi enige om å være mer direkte. Vi havnet under to ganger, men kjempet oss tilbake. Jeg er stolt av guttene mine, sier Erik ten Hag til Sky Sports.

BØRSEN: «For et vanvittig innhopp. Wow!»

Det ville vært en grov overdrivelse å si at torsdagens oppgjør på Old Trafford var et fyrverkeri fra start.

Lite, kanskje ingenting, skjedde det første kvarteret, men etter knappe 20 minutter fikk United en gyllen sjanse.

ten hag 2
TILFREDS MED INNSATSEN: Erik ten Hag ba spillerne skru opp tempoet etter hvilen og ble hørt. United vant 4-2 mot Aston Villa og møter nå Burnley hjemme i 4. runde av ligacupen.

Fred fant Marcus Rashford med en pasning og United-vingen med en fersk VM-billett og en solid dose selvtillit løp fra alt og alle før han fant Bruno Fernandes foran mål. Portugiseren plasserte ballen enkelt i mål, men dessverre var Rashford i offside da han ble spilt fri av Fred.

Etter drøye halvtimen var det gjestene som yppet seg med en farlig innoverskrudd corner som Scott McTominay klarerte på streken.

At det var målløst til pause var ingen overraskelse etter en førsteomgang som best kan beskrives som en heller tynn suppe.

Tok fyr etter pausen

Om 1. omgang var et stort gjesp ble 2. omgang et fyrverkeri av en kamp på Old Trafford, fem dager etter den kjente fyrverkeridagen Bonfire Night i England.

Det var en kamp med to ulike omganger. Før pause var vi ikke gode nok med ballen. Men etter pause var vi mye bedre og med selvtillit, skapte sjanser og scoret mål. Begge gangene vi havnet under klarte vi å slå raskt tilbake. Villa holdt en høy forsvarslinje. Før pause løp vi i offside, men etter pause klarte vi å justere det bedre, forklarer Marcus Rashford som ble kåret til banens beste av Sky Sports.

Bruno mål igjen
SNUR KAMPEN ETTER TABBE: Bruno Fernandes banker inn 3-2 for United etter en gavepakke fra Villa-forsvaret.

Gjestene tok ledelsen ved Ollie Watkins tidlig i 2. omgang, men bare 19 sekunder etter avspark utlignet Anthony Martial etter et fint forarbeid av Bruno Fernandes.

Villa tok ledelsen igjen drøye ti minutter etter etter et selvmål av Diogo Dalot, men Marcus Rashford brukte bare fem minutter på å bringe balanse i regnskapet.

Drøye ti minutter før slutt utnyttet Bruno Fernandes en stor tabbe av Villa-keeper Robin Olsen og på overtid punkterte Scott McTominay kampen med sin 4-2-scoring etter nydelig forarbeid av Alejandro Garnacho.

Etter nedturen i helgen var dette en viktig og herlig revansj for Rashford og United.

– Koser meg med fotballen nå

Målet mitt er å prestere igjen og kose meg med fotballen og det gjør jeg nå. Jeg  prøver å komme meg inn i boksen der sjansene skapes og ballen ofte havner. Christian kom inn og han har roen og finner de rette pasningene. Vi vet at han og Bruno vil finne oss om vi gir dem valgmuligheter. Mitt fokus er på United og presterer jeg her vet jeg at sjansen til å spille for England vil komme, sier Rashford som skal til VM.

Erik ten Hag var også tilfreds med intensiteten etter hvilen.

Jeg var sint søndag. Vi kjempet ikke nok og var upresise og udisplinerte. Vi trengte dette. Anthony og Marcus gir oss muligheter, men også Bruno og Garnacho og Scott. Da Christian kom inn fant han de rette alternativene og spilte de rette pasningene. Før pause slet vi med valgene, men det var planen av Christian skulle inn.

– Utfordringen vår nå er å prestere med høy intensitet. Vi analyserer og reflekterer over det vi har gjort så langt, og med VM får vi muligheten til å studere sesongen så langt mer i detalj, sier Ten Hag.