Bruno Fernandes stjal fortjent overskriftene, Marcus Rashford fikk også mye positiv omtale for sin prestasjon som høyrekant, men nykommerne Donny van de Beek og Alex Telles gjorde også en svært viktig jobb tirsdag kveld.

Optas oversikt viser at de to stod for halvparten av alle Uniteds såkalte nøkkelpasninger, den siste pasningen før en avslutning.

Telles stod for fire og Donny van de Beek stod for to, mens Bruno Fernandes hadde tre og Marcus Rashford, Daniel James og Mason Greenwood stod for én hver.

GRUNN TIL Å VÆRE FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær hadde grunn til å takke Alex Telles for innsatsen tirsdag kveld.

– 1. omgang var veldig bra, spesielt de første 30 minuttene da vi spilte flott fotball og scoret flotte mål. I 2. omgang ga vi så bort ballen for mye slik at de fikk noen sjanser, før vi fikk kontroll igjen de siste fem minuttene, sa Donny van de Beek til MUTV etterpå.

– Det går helt fint for meg å spille på den sentrale midtbanen. Noen ganger er jeg 10er, mens andre ganger er jeg mer sentralt. Det er sånn det var også i Ajax, fortsatte han.

Van de Beek har startet eller kommet innpå i 12 United-kamper så langt. Målforskjellen med 23-åringen på banen er 15-6, og det er kun innhoppet med ti mann mot Tottenham og bortekampen mot Basaksehir som United har tapt den delen av kampen nederlenderen har spilt i.

Innleggsmaskin

Alex Telles slo altså flere såkalte nøkkelpasninger tirsdag, mye på grunn av innleggsfoten sin, og det spesielle er at han også hadde flest nøkkelpasninger i den forrige Champions League-kampen han spilte, borte mot Paris St. Germain.

United slo forresten 18 innlegg mot Basaksehir, og Alex Telles stod for 11 av dem.

Mot WBA i helga stod Telles for sju av 20 innlegg totalt, noe som betyr at han i alle fall har begynt å vise grunner til at det ikke bare er for Luke Shaw å spasere inn på laget igjen når han forhåpentligvis er klar igjen i desember.

United løp forresten seks kilometer mer enn motstanderne sine tirsdag kveld, noe som nok også var en medvirkende årsak til den klare seieren.