Sterke hint fra Ronaldo

Etter at Portugal torsdag kveld tapte 3-2 for Tyskland og dermed røk ut av EM-sluttspillet, hintet Cristiano Ronaldo igjen frempå om at han ønsker seg bort fra Manchester United.

Overfor Sky Sports ga Ronaldo uttykk for håp om at "drømmen" vil gå i oppfyllelse, et utsagn som vanskelig kan tolkes som at han ser frem til en ny sesong på Old Trafford. Derimot vil det utvilsomt kunne oppfattes som en ren invitasjon til Real Madrid om å forberede et konkret bud.

På direkte spørsmål om han tror "drømmen" virkelig vil gå i oppfyllelse, svarte Ronaldo: "Det håper jeg virkelig, vi får se."

"Det er en drøm, et steg fremover, kall det hva dere vil. For meg er dette en stor sjanse. Som Scolari sier det – toget dukker bare opp én gang. Vi må derfor gripe muligheten når den byr seg."

Stort mer enn denne sterke antydningen ville ikke Ronaldo si om den saken.

"Dere skal snart få nærmere beskjed om hva jeg ønsker, men dere vet det allerede, så jeg ønsker ikke å si mer nå; la oss vente litt med det. Jeg skulle gjerne gitt dere flere detaljer, men akkurat nå kan jeg ikke si så mye mer."

Ronaldo røpet imidlertid at han regner med å komme med en uttalelse om "to til tre dager".

"Først skal jeg prate med Manchester United i håp om å komme frem til en avtale, så får vi se," la han til, før han skiftet tema og røpet at han står overfor et mindre inngrep i foten:

"Jeg har hatt et lite problem de siste tre månedene. Nå skal jeg opereres, og deretter håper jeg på en god rekonvalesensperiode."